Bendtner ny mand på Ekstra Bladet

Perfekt match: Ekstra Bladet har kant. Nicklas Bendtner har kant. Derfor skriver angriberen i avisen hver lørdag

Nicklas Bendtner er de kommende syv lørdage på spil i Ekstra Bladets spalter. (Foto: AP)
Nicklas Bendtner er de kommende syv lørdage på spil i Ekstra Bladets spalter. (Foto: AP)

B52 flyver igen på første klasse. Med flotte scoringer på stribe i Premier League. Med ro på privaten og med medvind i de sejl, der skal bære Danmark frem mod EM-succes om et par måneder i Polen og Ukraine.

Han har sat sin signatur på fire vigtige Sunderland-scoringer den seneste måneds tid, og fra i morgen og syv lørdage frem vil han så sætte sin signatur og sit aftryk i Ekstra Bladet.

Som klummeskribent. Som meningsdanner. Som Nicklas Bendtner. Som B52.

- Jeg glæder mig helt vildt. Det er nogle tanker, jeg har gået med længe, men jeg har ledt efter det perfekte tidspunkt at gøre det på. Der har været nogle private ting, som der skulle ro på, så nu er jeg parat til at kaste mig ud som klummeskribent, og jeg vil være så hudløs ærlig, som det overhovedet kan lade sig gøre, siger Nicklas Bendtner.

Læs også:

Se også: Bendtner: Kender min fremtid efter EM

- Det er vi glade for, men hvorfor blev det lige Ekstra Bladet, du valgte som din platform?

- Fordi jeg synes, at vi passer perfekt sammen. I er avisen med kant, og jeg har også kant. Sådan skal det være!

I morgen er han igen i Ekstra Bladets spalter, når han debuterer som klummeskribent. Og fortsætter han sin imponerende målform, er han her sikkert i spalterne igen søndag, for i morgen eftermiddag gælder det Tottenham i Premier League.

- Hvad er forklaringerne på den form, du er i?

- At jeg har tilpasset mig livet i Sunderland og tilpasset mig den form for klubben, holdet spiller. Stilen er meget anderledes end i Arsenal, og så er det altså noget andet at bo i London end heroppe.

Læs også:

Se også: Holdkammerat: Bendtner er perfekt

- Jeg er med tiden blevet gladere for at bo her. I starten sad jeg meget alene herhjemme, men nu har jeg rigtig mange gæster på besøg, siger Bendtner.

Imens kan man høre grin og skrål i baggrunden.

- Min bror og min bedste ven Chrille (Christian, red.) er herovre. Chrille bor herovre den næste måneds tid og agerer privatchauffør til og fra træning, griner landsholdsbomberen.

- Nu når vi er blevet kolleger, skal du jo næsten have buddet: Der er en ledig plads som frontangriber på vores firmahold. Hvad siger du til at udfylde den?

- Haha. Det ved jeg ikke lige. Jeg har jo lært, at I ind i mellem går efter manden og ikke bolden. Det er nok bedre, at jeg kommer og er gæstetræner for jeres hold en dag!

Læs også:

Se også: Slut med hån: Bendtner på ugens hold

- Det må vi kigge på. Hvad med vores julefrokost. Kan du lokkes med?

- Haha. Tak for tilbuddet. Det kunne være hyggeligt, men som du ved, har vi et stramt program herovre i julemåneden. Men giv mig et ring, når karrieren er slut, siger Nicklas Bendtner.

Og sætter sig tilbage bag tasteturet.

Anstrengelser kan læses i avisen i morgen. Og de næste syv lørdage.

0 kommentarer
Vis kommentarer