Velkommen (tilbage) på forsiden, Nicklas!

Selvom Nicklas Bendter nu skriver i Ekstra Bladet, skal han ikke forvente særbehandling, lover sportschef Allan Olsen

Nicklas Bendtner lukker op for posen i Ekstra Bladet. (Foto: AP)
Nicklas Bendtner lukker op for posen i Ekstra Bladet. (Foto: AP)

FOR SYV Sunderland, tænker du måske.

Er Ekstra Bladet ikke gået benhårdt på kroppen af Nicklas Bendtner, hver eneste gang han har kvajet sig i fuld offentlighed - og nu skal knægten så skrive i Ekstra Bladet. Hvad sker der?

IKKE ANDET, end at Danmarks mest interessante fodboldspiller og landets bedste sportsavis har snøret støvlerne til det, der forhåbentlig bliver et forrygende makkerpar i front.

Hver lørdag de næste par måneder vil Nicklas Bendtner give sin uforbeholdne mening om stort og småt i den fodboldverden, vi alle sammen synes, er møghamrende interessant. Specielt med en EM-slutrunde lige om hjørnet.

BARE LIGE for at slå fast: Jo, vi har været hårde ved Bendtner, og fordi han skriver i Ekstra Bladet, så slipper han ikke for en tur i vridemaskinen, hvis han fremover vælger retssalene frem for straffesparksfeltet.

I interviewet her på siden siger Bendtner selv, hvor fint matchet mellem B52 og Ekstra Bladet er. Begge parter er kontante og har den kant, der gør en forskel. Både i mediemarkedet og foran modstandernes mål.

Læs:

Se også: Bendtner ny mand på Ekstra Bladet

JA, JA – OG så kan vi begge slå en skævert i ny og næ. Det skal man ikke være for stor til at erkende – og det har Nicklas Bendtner da også gjort. Indtil flere gange...

NÅR VI HER på Ekstra Bladet synes, at Nicklas Bendtner er Danmarks måske mest interessante fodboldspiller, så hænger det naturligvis først og fremmest sammen med talentet og potentialet på fodboldbanen. Det er heldigvis stort, og Morten Olsen ramte fuldstændig hovedet på sømmet, da han her i Ekstra Bladet slog fast, at Bendtner er den mest uundværlige til EM.

MEN DET HANDLER også om personlighed, mod og lysten til at gå egne veje. Som en Zlatan Ibrahimovic, som en Ronaldo, som en Rooney - og altså Bendtner.

Derfor glæder vi os som vanvittige til at give dig et indblik i Nicklas Bendtners liv i et format, der er noget længere end 140 tegns twitteropdatering...

SÅ VELKOMMEN (tilbage) på forsiden, Nicklas!

0 kommentarer
Vis kommentarer