Zlatan vil være Sveriges største målscorer

Milan-spilleren forlænger landsholdskarrieren frem til VM i 2014 for at slå Henrik Larssons målrekord

Zlatan vil over Henke (Foto: AP)
Zlatan vil over Henke (Foto: AP)

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic har for alvor fået lyst til landsholdsfodbold igen, og han lover nu at stille op for det svenske landshold indtil VM i 2014.

Det siger han ifølge Expressen til fodboldmagasinet Fourfourtwo, hvor han forklarer, at det store mål er at slå Henrik Larssons rekord for flest scoringer for det svenske landshold.

- Efter EM til sommer satser jeg på VM i Brasilien i 2014. Jeg synes, jeg har gjort det godt, når man ser på forudsætningerne. Jeg har lavet 29 mål for Sverige.

Se også: Zlatan vil vinde VM

- Jeg ved, at 'Henke' Larsson har lavet 37 - det er en rekord, jeg vil slå, siger Zlatan Ibrahimovic.

Milan-angriberen stoppede ellers midlertidigt på landsholdet, da det ikke lykkedes Sverige at kvalificere sig til VM i Sydafrika, men den nye landstræner Erik Hamrén fik hurtigt overtalt verdensstjernen til at gøre comeback i den gule trøje.

Og nu satser Zlatan Ibrahimovic altså på at få sin tredje VM-slutrunde med efter turneringerne i 2002 og 2006. Kontrakten med AC Milan udløber også i sommeren 2014 på et tidspunkt, hvor angriberen vil være 32 år.

Se også: Zlatan går til filmen

Uanset om det lykkes ham at vippe sin gamle angrebsmakker Larsson af pinden som Sveriges bedste målskytte, er Zlatan glad for den karriere, han har skabt.

- Da jeg var ung og begyndte at spille fodbold, ville jeg være så komplet som muligt - være god til alt. At folk skulle sige "den fyr gør en forskel".

- I dag kan jeg sige, at jeg nåede det mål, men det vigtigste er, at jeg er stolt over at være den, jeg er, siger Zlatan til Fourfourtwo.

0 kommentarer
Vis kommentarer