Danmark slipper for hollandsk bomber

Ruud van Nistelrooy kommer ikke til at gøre livet surt for de danske forsvarsspillere til sommer

Intet EM... (Arkivfoto: AP)
Intet EM... (Arkivfoto: AP)

Der er skarp konkurrence om de forreste angrebspositioner på det hollandske landshold, hvor navne som Robin van Persie, Klaas-Jan Huntelaar og Twentes Luuk de Jong trænger sig på.

Det giver den hollandske landstræner Bert van Marwijk lidt af et lukusproblem, når han skal sammensætte sin EM-trup. Men allerede nu har landstræneren gjort sin egen EM-beslutning lidt lettere, da han har meddelt veteran-angriberen Ruud van Nistelrooy, at han ikke kommer med til Polen/Ukraine til sommer.

Se også: Bomber-Ruud til Spanien

Den 35-årige Malaga-angriber har ikke været helt skarp foran mål i denne sæson, hvor han blot står noteret for tre fuldtræffere, og det er ikke nok til en EM-billet.

- Jeg ville gerne give Ruud besked på et tidligt tidspunkt. Du kan ikke give en fyr med hans format sådan en besked til maj. Vi havde en klar aftale om, at han fortsat var kandidat til EM 2012, indtil jeg ringede til ham og gav ham den dårlige nyhed, siger Bert van Marwijk til den hollandske avis Algemeen Dagblad, og fortæller, at han har informeret Nistelrooy om beslutningen.

Van Nistelrooy har accepteret van Marwijks beslutning, og fortæller selv, at han ikke havde forventet en EM-billet. Ud over Danmark er Holland også i EM-pulje med Tyskland og Portugal til sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer