Norsk legende: Kun Laudrup kan måle sig med Zlatan

- Sverige uden Zlatan havde aldrig slået Danmark, så ærlige må vi være, siger den tidligere Manchester United-stjerne Ole Gunnar Solskjær

Norske Ole Gunnar Solskjær mener, at kun Michael Laudrup kan måle sig med Zlatan Ibrahimovic, når Skandinaviens største spiller findes (Foto: Ole Steen)
Norske Ole Gunnar Solskjær mener, at kun Michael Laudrup kan måle sig med Zlatan Ibrahimovic, når Skandinaviens største spiller findes (Foto: Ole Steen)

Sverige er som eneste skandinaviske land med ved EM-slutrunden i Frankrig, og det kan de takke én eneste mand for: Zlatan Ibrahimovic.

Den 34-årige svenske verdensstjerne scorede i alt tre gange i de to play off-kampe mod Danmark, og den norske legende Ole Gunnar Solskjær gentager nu et budskab, som er svært at være uenig i: Sverige uden Zlatan havde aldrig slået Danmark.

Det siger den tidligere Manchester United-stjerne i podden Lundh.

Se også: PSG-kaptajn: Måske bliver Zlatan

Den svenske journalist Olof Lundh har interviewet nordmanden, og Solskjær, der i dag er træner i Molde, fortæller bl.a. om skuffelsen over, at Norge ikke kom med til EM, og om hvorfor Sverige er ene om at repræsentere Skandinavien.

- Vi har ikke tilstrækkelig kvalitet, så enkelt er det. Vi havde en unik mulighed, da vi mødte Ungarn i play off, og vi mislykkedes. Vi var ikke tilstrækkeligt farlige foran mål. Vi har ingen målskytte, siger Solskjær, der bliver spurgt om, hvorvidt Norge helt enkelt havde brug for en Zlatan.

- Ja, og Sverige uden Zlatan havde aldrig slået Danmark, så ærlige må vi være. Det var Zlatan, som gjorde... havde Zlatan spillet for Danmark, så havde Danmark vundet.

- Havde Zlatan spillet for Norge, så havde Norge været med ved EM. Så enkelt er det, siger den nuværende Molde-træner, der mener, at Zlatan Ibrahimovic slås med Michael Laudrup om titlen som Skandinaviens største spiller nogensinde:

- Laudrup er vel den eneste, der muligvis kan måle sig med ham. Han var jo i Real Madrid, Barcelona og Juventus, siger Ole Gunnar Solskjær i Lundh.

Se også: TV: Zlatan-show sender PSG tæt på guld

Ekstra Bladet rangerede i forbindelse med de to play off-kampe mellem Danmark og Sverige tilbage i november de 50 bedste skandinaviske spillere.

Se listen her ved at trykke på nedenstående link:

Se også: Top 50: De største danskere og svenske spillere nogensinde

83 kommentarer
Vis kommentarer