Dansk EM-stjerne styrer forretningsimperium fra spillerbussen

Ibrætsætter: Anders Eggert har kastet sig ud i produktion af spækbrætter

Spækbrætter, borde, møbler, lamper - og lidt på ejendomsmarkedet. Anders Eggert investerer, hvor han kan. (Foto: Lars Poulsen)
Spækbrætter, borde, møbler, lamper - og lidt på ejendomsmarkedet. Anders Eggert investerer, hvor han kan. (Foto: Lars Poulsen)

Anders Eggert har slået sig på hårdt træ!

Den finurlige fløj har udvidet imperiet, der i forvejen tæller internetsitet nytihaandbold.dk og en andel i sportsforsikringsfirmaet Certus, med en helt ny gren.

- Ja, det har jeg. Noyer. Et spækbrætfirma! Vi skal prøve noget nyt en gang imellem, siger Anders Eggert, der i rollen som diplomingeniør også kunne have lagt et bud på hovedentreprisen i forbindelse med den faste forbindelse over Femern Bælt.

- Jeg valgte at lade være, siger fløjen.

- Firmaet er opkaldt efter træsorten af samme navn. Det er noget amerikansk valnødde-et-eller-andet og skal udtales på fransk. Mørkt, hårdt træ. Vi laver spækbrætter og lamper, og nu er der kommet møbler til også. Spisebord, sofabord, konferenceborde og lidt af hvert.

Anders Eggert slapper aldrig af. Når han ikke spiller håndbold, er han iværksætter. (Foto: Ole Frederiksen)
Anders Eggert slapper aldrig af. Når han ikke spiller håndbold, er han iværksætter. (Foto: Ole Frederiksen)

- Det er lidt sjovt. Det er min gode ven Pelle Larsen, der ifølge sig selv er tidligere landsholdsanfører – det var vist en enkelt kamp i en træningsturnering, han fik noget, der minder om et bind. Hans lillebror er tømrer og startede med at lave spækbrætter, som han forærede væk som julegaver, fortæller den østjyske ibrætsætter.

- Han vidste ikke helt, hvad han skulle gøre, og manglede vist også lidt kapital, og så tog jeg min storebror, der til hverdag styrer imperiet, med til Valby. Vi sagde: Ved du hvad. Vi hjælper lidt til. Så nu står min storebror for administrationen, jeg klarer det gode humør og har smidt en smule for at komme i gang, og tømreren saver spækbrætter og sådan nogle ting, siger Anders Eggert.

- Det har under alle omstændigheder været pissesjovt, og modsat nogle af de andre ting, jeg har rodet mig ud i gennem tiden, er det her jo et reelt produkt. Og igen sidder jeg sammen med min storebror, Pelle og hans lillebror – det er virkelig hyggeligt.

Trods, at han var indlagt, og karrieren var i fare, formåede Lindberg at holde humøret højt, da han var indlagt. (Foto: Privat) Sport og Spil Lindbergs groteske skade: Karrieren var i fare

- Og mangler bagspillere til bestyrelsen?

- Nej, og jeg må jo sige, jeg mange gange er blevet frarådet at lave firma med eksempelvis familie, men jeg må også konstatere, at der findes ingen, jeg hellere vil arbejde sammen med end min storebror. Vi passer så godt sammen. Han er den der meget stabile, solide kraft, der sørger for, at tingene kører, og der bliver betalt moms og registreret ved Finanstilsynet – alle de ting, som sagtens kunne blive glemt af sådan en som mig.

Anders Eggert har også kastet sig selv og nogle af de opsparede midler ud på ejendomsmarkedet.

- Hvor dog?

- Jamen i Herning. Lasse Svan er i øvrigt med i det samme projekt, og så er der startet et nyt med nogle ejendomme i Hasselager, hvor Svan og Thomas Mogensen også er med sammen med andre.

- Vi får jo som håndboldspillere masser af tilbud fra alle sider, men det er lidt svært at vide, hvem man skal stole på og ikke. Vi fik en mulighed for at komme ind i noget, hvor vi i forvejen kendte folk og vidste, hvad de står for. Så vi er gået med på en lille del af et ejendomsselskab. Det kan godt være, porteføljen på papiret ser stor ud, men vi ejer kun en mindre del, garanterer Anders Eggert.

Lasse Svan og Anders Eggert - også uden for banen har de travlt. (Foto: Jens Dresling)
Lasse Svan og Anders Eggert - også uden for banen har de travlt. (Foto: Jens Dresling)

- Men Noyer er det, der er sjovest lige nu. Nu skal vi pludselig til at forholde os til, hvordan man styrer et lager. Vi gik all in her før jul, så der nu er til 500 spækbrætter ad gangen. Tømreren laver også et konferencebord på fire gange en meter, så der skal alligevel en god portion træ til.

- Hvad laver du egentlig?

- Lidt forskelligt. Det kan jeg jo gøre, når jeg er på udebanetur med Flensburg. Vi kører seks timer i en bus, og hvis du altid sad og spillede kort eller så film, såeh … Jeg synes jo, det er vældig sjovt at udnytte de forskellige ting, jeg kan. F.eks. lidt Instagram og de der Excel-ting.

- Hvor bevæger imperiet sig nu hen?

- Der kommer med sikkerhed nok noget, men vi har ikke noget i støbeskeen.

De næste 17 dage burde det dog ikke være muligt at komme i kontakt med direktøren for det hele …

Se også: Til EM med livrem og seler

Se også: Pytlick hjem til familien - og de fynske kvinder

I Ekstra Bladets studie blev de danske drenges rejse til EM debatteret tidligere på ugen

kommentarer
Vis kommentarer
Håndbold
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen