Billig skilsmisse-ferie

Er du enlig mor eller far til to børn, så har du muligheden for en billig sommerferie. Har du tre børn må du punge ud

Star Tour har lanceret skilsmisseferien. (Foto: Star Tour)
Star Tour har lanceret skilsmisseferien. (Foto: Star Tour)

Der er pensionistrejser, singlerejer og som noget helt nyt lancerer Star Tour nu skilsmisse-rejser til sydens sol og sommer.

Den nye ferieform er målrettet til den enlige mor eller far med to børn, som i sommerferien kan få uges ophold Blue Village Monte Feliz på Gran Canaria til langt under sædvanlig pris.

- Vi lancerer denne ferietype fordi det er en større og større målgruppe, som faktisk mangler lidt attention. Nu står vi så med 400 ledige pladser, som denne gruppe forhåbentlig får glæde af, siger salgschef i Star Tour Stig Elling til ekstrabladet.dk

Den normale pris for en uges ophold for en voksen og to børn er over 14.000 kroner, men er man skilsmissemor eller –far, så kan man tage ungerne med til Gran Canaria for 8500 kroner – og det er inklusiv børneklub og halvpension.

- Hvad så hvis man har tre børn?

- Så gælder tilbuddet ikke. Det er kun for enlige forældre med to børn, siger Stig Elling. Han kalder tilbuddet første skud på stammen og vil ikke afvise, at Star Tour næste år sender enlige forældre med tre børn af sted med rabat.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen