1 af 41 Snehunden Balder. Billeder fra Juleaften på Bedegadevej i Klemensker. (Læserfoto: Anita Kofod)
2 af 41 Snehavet. Billeder fra Juleaften på Bedegadevej i Klemensker. (Læserfoto: Anita Kofod)
3 af 41 Snedøren. Billeder fra Juleaften på Bedegadevej i Klemensker. (Læserfoto: Anita Kofod)
4 af 41 Snedriven pakker huset ind. Billeder fra Juleaften på Bedegadevej i Klemensker. (Læserfoto: Anita Kofod)
5 af 41 Sne til madlavningen på grund af vandledningsbrud. Billeder fra Juleaften på Bedegadevej i Klemensker. (Læserfoto: Anita Kofod)
6 af 41 'Ikke meget trafik idag,' konstaterer Niels Rasch i Rønne.
7 af 41 Vi er en familie på 6 personer, der nu ser frem til at holde en dogmejul på Almegaards Kaserne. Vi skulle have været til Gudhjem i går, men det bliver tidligst i morgen, skrev Peter Nordestgaard den 24. december. (Læserfoto: Peter Nordetsgaard)
8 af 41 Vi er en familie på 6 personer, der nu ser frem til at holde en dogmejul på Almegaards Kaserne. Vi skulle have været til Gudhjem i går, men det bliver tidligst i morgen, skrev Peter Nordestgaard den 24. december. (Læserfoto: Peter Nordetsgaard)
9 af 41 Vi er en familie på 6 personer, der nu ser frem til at holde en dogmejul på Almegaards Kaserne. Vi skulle have været til Gudhjem i går, men det bliver tidligst i morgen, skrev Peter Nordestgaard den 24. december. (Læserfoto: Peter Nordetsgaard)
10 af 41 Vi er en familie på 6 personer, der nu ser frem til at holde en dogmejul på Almegaards Kaserne. Vi skulle have været til Gudhjem i går, men det bliver tidligst i morgen, skrev Peter Nordestgaard den 24. december. (Læserfoto: Peter Nordetsgaard)
11 af 41 (Læserfoto: Danni Kjeldsen)
12 af 41 (Læserfoto: Danni Kjeldsen)
13 af 41 (Læserfoto: Danni Kjeldsen)
14 af 41 'Vi har haft en hyggelig og stille rolig jul på kassernen i Rønne. Der blev sunget de første vers af et par sange og serveret julemad, skriver familien Gnistrup, der består af to voksne og to små børn'. (Læserfoto: Fam. Gnistrup)
15 af 41 'Vi har haft en hyggelig og stille rolig jul på kassernen i Rønne. Der blev sunget de første vers af et par sange og serveret julemad, skriver familien Gnistrup, der består af to voksne og to små børn'. (Læserfoto: Fam. Gnistrup)
16 af 41 'Sådan er vores juletræ her på kasernen i Rønne'. (Læserfoto: Jonas Bernhard)
17 af 41 'En flok rejsende sidder i øjeblikket på færgen Ud for den bornholmske vestkyst og kan ikke komme ind til Rønne pga en motorfejl på færgen. her har vi siddet i snart halvanden time og udsigterne til juleand og flæskesteg er lange. På billedet ses de gående passagerer på vej ombord på færgen', skrev læseren Patrik 24. december om eftermiddagen. (Læserfoto)
18 af 41 'ådan så det ud ved 13 tiden oppe fra min svalegang her i krydset mellem Thorkildsvej og Slåenvej i Rønne Bornholm. Folk der ABSOLUT skal ud at køre på trods af politiet fraråder AL udkørsel…..og de var ikke de eneste,' skrev Tom Westerdahl den 24 december. (Læserfoto: Tom Westerdahl)
19 af 41 Fra Rutsker på Bornholm. 'Hestene går i sne til maven. Nogle steder mere. Hesten er 1.65 over ryggen', skriver Lasse Tranberg. (Læserfoto: Lasse Tranberg)
20 af 41 Gravemaskiner med plove prøver at holde vejene åbne. (Læserfoto: Lasse Tranberg)
21 af 41 Gravemaskiner med plove prøver at holde vejene åbne. (Læserfoto: Lasse Tranberg)
22 af 41 Her er lidt snestormsbilleder fra Østermarie på Bornholm.....øen er totalt lukket ned. Julehilsner fra Familien Nielsen på Lindetsvej i Østermarie er hermed givet videre. (Læserfoto: Familien Nielsen)
23 af 41 Her er lidt snestormsbilleder fra Østermarie på Bornholm.....øen er totalt lukket ned. Julehilsner fra Familien Nielsen på Lindetsvej i Østermarie er hermed givet videre. (Læserfoto: Familien Nielsen)
24 af 41 Snestormen på Bornholm var lidt af en prøvelse for den Gamle Landcruiser, skriver Jens-Ole Kock-Nielsen fra Aakirkeby på Bornholm. (Læserfoto: Jens-Ole Kock-Nielsen)
25 af 41 Et par billeder fra Ølene lidt uden for Østermarie. (Læserfoto: Henning S. Hansen)
26 af 41 Et par billeder fra Ølene lidt uden for Østermarie. (Læserfoto: Henning S. Hansen)
27 af 41 Et par billeder fra Ølene lidt uden for Østermarie. (Læserfoto: Henning S. Hansen)
28 af 41 ...og god jul, ønsker Henning S. Hansen fra det indesneede Bornholm. (Læserfoto: Henning S. Hansen)
29 af 41 Sneen i Allinge på Bornholm. (Læserfoto)
30 af 41 Det er rart man har fået handlet, det her ser ikke godt ud og det vil fortsætte 3 dage endnu, jeg er 110% sikker på en hvid jul.Billedene er taget fra mit hjem i Olsker, ved Allinge, skriver Henrik Toft fra Bornholm. (Læserfoto: Henrik Toft)
31 af 41 Det er rart man har fået handlet, det her ser ikke godt ud og det vil fortsætte 3 dage endnu, jeg er 110% sikker på en hvid jul.Billedene er taget fra mit hjem i Olsker, ved Allinge, skriver Henrik Toft fra Bornholm. (Læserfoto: Henrik Toft)
32 af 41 
33 af 41 
34 af 41 
35 af 41 
36 af 41 
37 af 41 
38 af 41 
39 af 41 
40 af 41 
41 af 41 Det er så et af de indesneede ofre i Hasle på Bornholm, det er på hovedgaden, skriver Michael Holm. (Læserfoto: Michael Holm)