Tid til et lommebad for Susan K

En pose, der mest af alt ligner en sovepose med volumenknap er, hvad Susan K og Plakat-Kjeld i denne uge skal gætte, hvad er

Nok en gang er 'Hvad er det'-panelet - Susan K og Plakat-Kjeld - samlet i julestuen i restaurant Klubben i København. Endnu en gang har jeg en gadget med - og som altid hiver jeg ugens dims frem og spørger:

- Hvad er det?

Susan K synes umiddelbart det ligner et etui til en sovepose.

- Hvad siger du, Plakat-Kjeld?

- Det kunne godt ligne et eller andet til en paraply.

- Det ville jo ikke være en ny opfindelse, vel Kjeld?

- Det kan også være til luft eller lyd, der er jo ligesom sådan en volumenknap, byder Susan K ind

- Det kunne godt ligne noget til at beskytte armen med. Man kunne stikke armen ind her og lukke til, demonstrerer Kjeld

- Det kunne være en engangsbruser, til når man er på festival, siger Susan K

Pletskud
Diiiingggg... 1-0 til Susan K!

Hun har ramt plet! Ugens gadget lystrer navnet 'The Pocket Shower', og det handler ikke om at tisse i bukserne.

Hvor tit har man ikke hørt sætningen: 'Hold kæft, jeg kunne godt bruge et bad!' Eller tænkt det om en kollega der, når han passerer, trækker en tung armgas efter sig?

Men nu har du muligheden for at tage eller tilbyde et bad, når du eller en anden har brug for det. 'The Pocket Shower' er den svedigste badegadget.

Hvis du har adgang til vand er der igen begrænsninger - med mindre du er på trekking, så kan det godt blive lidt tungt af slæbe rundt på de ti liter vand, der giver dig ca. otte minutters bad.

Er du til festival, kan du fylde 'The Pocket Shower' op og hænge den i solen - så er den klar næste morgen med tempereret vand. På den måde kan du springe bade køen over. Og om aftenen kan 'The Pocket Shower fyldes med vodka... Og på hjemturen kan den bruges som pose til det festivalmarinerede tøj - nej, der igen begrænsninger for 'The Pocket Shower'.

Det er nogle gutter, der er vilde med udendørslivet, der står bag den geniale opfindelse: Tim Macartney-Snape, manden der lagde navn til en Mt. Everest-ekspedition, og designer Roland Tyson.

De to wildlife-drenge har også har opfundet gps-skoen GTXC, som kan spore forsvundne personer - hvis de altså har et par GTXC sko på. Jeg vil mene, det er den perfekte stalker-julegave.

Tid til test
Som med andre gadgets skal vi da også teste om lommebadet virker. Men da panelet ikke melder sig til tjansen, må vi gå på gaden, hvor vi installerer badet på et vejskilt, og venter på en frivillig. Efter en tid kommer en ung knægt, Marius, og han er frisk på et brusebad. Så der midt på Enghavevej får Marius et pocket- shower og nyder alle otte minutter.

Vil du vide mere om 'The Pocket Shower' og GPS-skoenene, så kig forbi: seatosummit.com.

Jans hjernegymnastik
Komikeren Jan Elhøj tester mærkelige gadgets. Ting du ikke anede eksisterede, eller du ikke vidste, du bare måtte eje. Med et panel tester han, om dimserne dur, men først skal de gætte, hvad de skal bruges til.

0 kommentarer
Vis kommentarer