Kår den flotteste Reumert-kjole

Se de flotteste kjoler fra Reumert-uddelingen, og kår aftenens modedronning

Fra venstre: 1. Sonja Richter 2. Laura Christensen 3. Stine Pretorius 4. Cecilie Stenspil (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Fra venstre: 1. Sonja Richter 2. Laura Christensen 3. Stine Pretorius 4. Cecilie Stenspil (Foto: Tariq Mikkel Khan)

I går blev stjernefrø og garvede scenekunstnere fejret med den årlige uddeling af Reumert-priser. Og selvom scenekunsten var i fokus ved selve begivenheden, synes vi ligeledes, gæsternes flotteste kjoler skal hyldes.

SE OGSÅ: Kår aftenens dronning til Zulu Awards

De nominerede til årets flotteste Reumert-kjole sad på følgende skuespillerinder:

1. Sonja Richter - Sonja Richter er ikke bange for at være sig selv, og har flere gange overrasket med pudsige tøjvalg. Men i år, havde hun valgt at følge Hollywoodstjerner som Gwyneth Paltrows eksempel i en klassisk og sofistikeret hvid kjole.

2. Laura Christensen - Laura havde valgt en enkel, men elegant lang kjole i en af tidens trendy farver, 'nude'. Længden og empire-snittet ved barmen giver den klejne skuespillerinde mere længde og farven klæder hendes lyse hår og hud.

3. Stine Prætorius - Hun er blandt andet kendt fra 'Forbrydelsen', men i år bliver hun især bemærket for sin flotte Reumert-kjole. Kjolen, som både passer til tidens 50'er trend og begejstring for dyreprint, var både feminin og anderledes.

4. Cecilie Stenspil - Selvom hun er kendt fra 'Livvagterne', er Cecilie også blev kendt for at have god stil. Hun ankom i går til Reumert-uddeling i en af aftenens mest strålende og imponerende kjoler.

Stem på den kjole, du synes er flottest til højre i artiklen.