Se Coca-Colas nye designerflasker

Forleden var der fest på Le Crazy Horse for at fejre de nye designerflasker. Se dem her

Jean Paul Gaultiers nye designerflasker blev vist frem i Paris i sidste uge. (Foto: Promo)
Jean Paul Gaultiers nye designerflasker blev vist frem i Paris i sidste uge. (Foto: Promo)

LÆS OGSÅ: Coca-Cola hyrer Lady Gagas favoritdesigner

Lige inden weekenden var der fest på den parisiske natklub Le Crazy Horse. Her fejrede Jean Paul Gaultier og Coca-Cola frugten af deres samarbejde omringet af de samme nøgne damer, som tidligere på året fejrede skodesigneren Christian Louboutins jubilæum.

LÆS OGSÅ: Skodesigner vælter sig i nøgne damer

Hyldest til kvindekroppen

De første af Gaultiers flasker, som er endnu en serie i en lang række af designsamarbejder, minder meget om flakonerne til hans populære dameparfume Jean Paul Gaultier Classique.

Ligesom parfumenflakonen er formet som en kvindekrop og dekoreret med korset, er Coca-Colas nye designerflasker en hyldest til både kvindekroppen og Gaultiers kegleformede BH, som Madonna var med til at gøre berømt i 80'erne.

- Coca-Cola Light bad mig udforske brandets sjove personlighed og give flasken en make-over, siger Gaultier og tilføjer:

- Flaskerne har samme form som en kvindes krop, så det har været rigtig sjovt at ”klæde dem på”.

Som nat og dag

Mens den ene af de to nylancerede flasker er en hyldest til natten og Gaultiers coutureshows, er den anden af flaskerne en hyldest til afslappet hverdagstøj. Derfor er den ene flaske forførende dekoreret med korset, mens den anden er har fået nautiske "klæder" på.

Selvom Gaultiers kendetegn pryder de nye flasker, har det været en udfordring for ham at få det nye design til at harmonere med Coca-Cola Light flaskernes udseende:

- Coca-Cola Light motivet er så smukt i sig selv, at jeg blev nødt til at designe rundt om det. Jeg lagde sidste hånd på designet ved at anvende mit eget logo på flaskerne som et skrøbeligt stempel, der gør det til noget særligt, som man får lyst til at røre ved, lyder det fra Jean Paul Gaultier.

De nye Coca Cola Light flasker vil kunne købes i 7-Eleven og på visse cafeer rundt omkring i landet fra den 7. maj.