Nyt onlinefællesskab for modeinteressede

Delancefashion Community er et nyt onlineforum for mode og skønhedsinteresserede og et alternativ til modeblogging. Læs mere her

Pocahontassmukke Emilie Delance. (Foto: lånt af Emilie Delance/blog.delancefashion.com)
Pocahontassmukke Emilie Delance. (Foto: lånt af Emilie Delance/blog.delancefashion.com)

Delancefashion.com har lanceret et onlinefællesskab for modeinteresserede piger.

Kvinden bag Delancefashion

Emilie Delance, som har stiftet Delance Fashion Community, har arbejdet en del år i modebranchen og er selv aktiv modeblogger.

Modeblogging har hun brugt meget tid på, men hun savnede at kunne interagere mere direkte med sine læsere.

Derfor har hun nu stiftet et onlineforum, hvor piger uden en modeblog kan være med og piger med modeblogs kan kommunikere direkte med andre modeinteresserede.

Kort sagt, hvor modebloggen oftest er begrænset til en monolog, ønsker Emilie at Delance Fashion Community skal give mulighed for dialog.

Karriereråd og skønhedstips

Og hvad er så værdien i et modeforum? Ud over bare at kunne dyrke sin interesse for mode, kan man få både skønhedstips og råd og vejledning fra mere branchekendte modeelskere i hvordan man får en karriere i modebranchen.

Gratis at oprette en profil

Emilie Delance har selv en profil på sitet og selvom hun stadig er glad for sin modeblog bruger hun fællesskabet flittigt.

Har man derfor lyst til at snakke med Emilie, møde andre modepiger eller bare snuse lidt rundt, er det gratis at oprette en profil, og for de særligt aktive er der points at vinde. De mest populære profiler får nemlig points som profilejerne kan shoppe for i Delances pointshop.

Mens modebloggingtendensen allerede har rykket meget ved modeverdenen, bliver det interessant at se, hvilken effekt fora som Emilies får på måden branchen formidler mode på.

Besøg Delancefashion community HER.