LIVE-TV: Følg Firoozeh Bazrafkan i 24 timer

PAPARAZZI: Fra klokken 9 og 24 timer frem kan du følge Firoozeh Bazrafkan LIVE her på ekstrabladet.dk

LIGE NU: Firoozeh er blevet vækket og får en afsluttende snak med Maria Erwolter om sit hektiske døgn med et kamera i nakken

Se med LIVE i toppen af artiklen
___________________________

Ekstra Bladets grænseoverskridende reality-show 'Paparazzi' er nu klar med sæsonens andet afsnit.

'Paparazzi' er programmet, hvor en kendt dansker 24 timer i træk bliver fulgt af et kamera, og hele herligheden bliver sendt LIVE her på ekstrabladet.dk.

Denne gang er hovedpersonen den iransk-fødte kunstner Firoozeh Bazrafkan, der blandt andet er kendt for at give en fuck-finger til komikeren Omar Marzouk i en debat på DR 2 .

Se også: TV: Sådan kommer du på date med 'fuckfinger-Firoozeh'

- Det bliver en anderledes oplevelse, men ja, jeg glæder mig rigtig meget til oplevelsen. Specielt ser jeg frem til at performe med nogle af mine videoværker. Mine værker lægger meget op til debat - de handler om kønsroller, politik og religion, forklarer den 31-årige kunstner, der ikke er skræmt ved udsigten til at have et kamera i nakken 24 timer i træk:

- Jeg syntes, det er en fin idé. Jeg håber, at folk vil få et indblik, hvem jeg faktisk er som menneske. Hvis man ser mine kunstværker eller læser nogle artikler om mig, er det ret 'hardcore' det hele. Jeg tror, seerne vil få et nyt billede af mig, når de ser mig i en anden kontekst, altså udenfor tv-debatter eller noget, der har med min kunst at gøre.

Spørgsmål og kommentarer
I chat-vinduet herover artiklen kan du komme med kommentarer til programmet.

Du kan også stille spørgsmål til Firoozeeh, som vi så vidt muligt undervejs vil sende videre til hende undervejs i dagens program.

Vært på 'Paparazzi' er som altid Maria Erwolter, og hun lover, at den vil få fuld skrue hele vejen igennem.

Ved at bruge hashtagget #ebpaparazzi kan du kommentere programmet på Twitter og uploade Paparazzi-relaterede billeder på Instagram.Maria Erwolter er klar til at give seerne en forrygende oplevelse.
Maria Erwolter er klar til at give seerne en forrygende oplevelse.


0 kommentarer
Vis kommentarer