Dansk firkløver videre i London

Rasmus Agerskov bedste dansker på dag 1B af EPT London

Gus Hansen var klar til sin første EPT-turnering siden Barcelona. Danskeren har dog kun få chips med sig videre til dag to. (Foto: Neil Stoddart)
Gus Hansen var klar til sin første EPT-turnering siden Barcelona. Danskeren har dog kun få chips med sig videre til dag to. (Foto: Neil Stoddart)

En eksklusiv lille skare af danske pokerspillere forsøger i denne uge at blive årets første danske vinder på European Poker.

Seks mand stillede op på dag 1B, og fire af dem er videre.

Bedst udgangspunkt har Rasmus Agerskov med 60.500, mens den i London-bosatte dansker Lars Bønding også har lidt at arbejde med i kraft af sine 38.300. Værre ser det ud for Gus Hansen og Mickey Petersen, der med hhv. 11.300 og 10.500 chips begge ligger og roder omkring ti blinds.

Helt skidt er det for Frederik Brink og Morten Lihn Christensen, som begge måtte forlade turneringen på førstedagen.

Theo Jørgensen var eneste dansker videre fra dag 1A med en fornuftig stack på 65.500.

Læs også:

Se også: Derfor er liveturneringer en dyr forretning

647 spillere fandt indskuddet på £5250 frem, hvilket giver en førstepræmie på £700.000.

PokerStarsblog følger løbende turneringen, ligesom der i galleriet ovenfor findes et feed, hvor der streames live fra tv-bordet (virker ikke på mobilen).

Opdatering: Efter dagens tre første levels var Mickey Petersen bustet med AK mod TT, mens Theo Jørgensen meddeler på facebook, at han sidder med 130.000, og Lars Bønding på twitter skriver, at han er chippet op til 109.000. Gus Hansen har tilsyneladende ladet shortstack være shortstack og besluttet slet ikke at møde op.

1 af 3 Mickey Petersen havde en overgang fat i over 70.000 chips, men endte alligevel dagen i godt 10k efter at have fået AA knækket 67s. (Foto: Danny Maxwell)
2 af 3 Den britiske onlinehaj Chris Moorman er en af chipleaderne (159.800). Sergio Aido klarede dagen bedst med 215.200. (Foto: Danny Maxwell)
3 af 3 Gus Hansen var klar til sin første EPT-turnering siden Barcelona. Danskeren har dog kun få chips med sig videre til dag to. (Foto: Neil Stoddart)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen