Nybagt pokermillionær klar til Vegas

Med sejren i WPT Wien følger adgang til sæsonfinalen på Bellagio

En af Royal Flush-pigerne følger med på finalebordet. Dem kommer til at være nogle flere af i Las Vegas, når Morten Lihn Christensen skal spille WPT-finale. (Foto: World Poker Tour)
En af Royal Flush-pigerne følger med på finalebordet. Dem kommer til at være nogle flere af i Las Vegas, når Morten Lihn Christensen skal spille WPT-finale. (Foto: World Poker Tour)

Prestige og over to millioner kroner er de første gevinster som følge i kølvandet på Morten Lihn Christensens triumf i går til World Poker Tour-turneringen i Wien. Samtidig venter endnu en bonus.

Med sejren bliver Morten Lihn Christensen også automatisk købt ind $25.500 World Poker Tour (WPT) sæsonfinalen på Bellagio til maj. WPT-finalen trækker sjældent mange danskere, men det kræver endnu en sejr, hvis Morten Lihn Christensen skal overgå tidligere danske præstationer.

I 2006 blev den i Vegas-bosatte dansker Claus Nielsen nummer fire, og to år senere endte Gus Hansen (lidt uheldigt) som runner-up efter David Chiu.

- Jeg har slet ikke tænkt over det. En kammerat, som havde lidt procenter i mig, fortalte mig, at hvis jeg vandt, skulle jeg til WPT-finalen. Jeg vidste slet ikke, at det fulgte med, så nu skal jeg have lavet nogle planer, sagde Morten Lihn Christensen i sit sejrsinterview (se ovenfor).

Læs også:

Se også: Dansk triumf til 2,3 mio. kronerSe også: Gus blev snydt for otte millioner

Aarhusianeren var naturligvis meget glad for sejren i det barske felt, som talte mange af Europas og USA's bedste turneringsspillere.

- Jeg har spillet poker i et stykke tid nu. Over de sidste par år jeg forbedret mig meget. Jeg gør det stadig og lærer også livepoker, men jeg tror, at jeg er tæt på at have færdighederne til at være i toppen af turneringsspillere, siger Michael Lihn Christensen.

Læs også:

Se også: De ti største danske WPT-præstationer

Online er hans største resultat en andenplads til godt en halv millioner kroner sidste år i Microgamings store kvartalsturnering.

Danske vindere på World Poker Tour

2002 WPT Five Diamond Classic

Vinder: Gus Hansen

Førstepræmie: $556.460

2003 WPT L.A. Poker Classic

Vinder: Gus Hansen

Førstepræmie: $532.490

2004 WPT PokerStars Caribbean Adventure

Vinder: Gus Hansen

Førstepræmie: $455.780

2005 WPT Five Diamond Classic

Vinder: Rehne Pedersen

Førstepræmie: $2.078.185

2006 WPT Grand Prix de Paris

Vinder: Christian 'Frimærket' Grundtvig

Førstepræmie: $907.066

2008 WPT Spanish Championship

Vinder: Casper 'Dalle' Dahl-Hansen

Førstepræmie: $662.592

2010 WPT Grand Prix de Paris

Vinder: Theo Jørgensen

Førstepræmie: $848.736

2012 WPT Wien

Vinder: Morten Lihn Christensen

Førstepræmie: $410.519

1 af 3 Heads-up slog Morten Lihn Christensen russeren Konstantin Tolokno. (Foto: World Poker Tour)
2 af 3 I godt selskab med to af World Poker Tourens såkaldte Royal Flush-piger. (Foto: World Poker Tour)
3 af 3 En af Royal Flush-pigerne følger med på finalebordet. Dem kommer til at være nogle flere af i Las Vegas, når Morten Lihn Christensen skal spille WPT-finale. (Foto: World Poker Tour)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere