Vandt rekordpot på 12 millioner kr.

Sam Trickett beretter om de vilde spil i Macau og karrierens største pot

Sam Trickett fik vendt et truende minus til plus ved blandt andet at vinde pokerkarrierens største pot. (Foto: PartyPoker.com/blog)
Sam Trickett fik vendt et truende minus til plus ved blandt andet at vinde pokerkarrierens største pot. (Foto: PartyPoker.com/blog)

Centrum for verdens største hold'em-cashgames er henover de sidste par år rykket til Macau. Det er dog småt med de informationer, som slipper ud fra de ekstremt høje spil mellem primært professionelle pokerspillere og kinesiske rigmænd.

I sin seneste blog på titanpoker.com følger britiske Sam Trickett op på den enorme pot, han for nyligt skrev om på Twitter.

- Jeg ville elske at fortælle om enhver interessant pot, der bliver spillet, og alle de syge ting jeg har set herude, men det er et meget privat spil, hvilket betyder, at jeg af hensyn til de andre spillere ikke bryder mig om at fortælle for meget om folk tab, gevinster etc., skriver han.

Dog fortæller Trickett, at da han begyndte at spille i Macau var taksterne HK$5000/HK$10.000, hvilket svarer til $650/$1300 - eller højere end onlinespillene selv da det gik vildest for sig på Full Tilt. Det var meget svært at komme ind i spillene, men efter noget tid fik han lov til at deltage.

Var godt i hullet

På den seneste tur vandt han pokerkarrierens største pot, og den vil han gerne berette om. Optakten var ikke den bedste, da de to sessions op til rekordpotten havde resulteret i tab på 7,5 millioner kroner.

Taksten er nu steget til HK$10.000/HK$20.000 ($1300/$2600), og der sidder kun tre spillere ved bordet.

- En god aggressiv spiller åbner fra knappen til 60k, jeg gør det til 220k fra small blind med JT i ruder, og en loose-aggressive spiller kalder fra big blind (BB). Knappen kalder også, skriver Trickett.

Læs også:

Se også: Trickett tog sig af de otte millionerSe også: Poker med 80 mio. kr. på bordetSe også: Seriøs highstakes i Macau

Floppet kommer nu 3-4-5 med to rudere. Trickett checker, big blind better 440k, som bliver kaldt af begge.

- Turn er ruder seks, og alle checker, så jeg forventer naturligvis, at jeg har den bedste hånd. River var hjerter to, så der ligger nu en straight på bordet 23456 (tre rudere). Jeg checker, BB better 2,2 millioner, hvilket var omkring pottens størrelse, og knappen kalder.

- Nogle gange kalder jeg bare her, men fordi hånden var blevet spillet på denne måde, og jeg vidste, at de to andre kunne finde på at kalde uden kæmpehænder. Og de også var klar over, at jeg kunne finde på et bluffe i det her spot, fordi alle checkede turn, så rykkede jeg all-in for omkring 7,7 millioner. BB viste med det samme, at han ikke var glad. Hvilket naturligvis gav en god følelse og efter lang tid kaldte han de ekstra fem millioner, skriver Sam Trickett.

Har tabt større potter

Knappen ender med at smide, men sagde, at han havde en syver (til en større straight) og overvejede, hvorvidt small blind kun håbede på en splitpot.

Samlet set ender Sam Trickett med at skrabe HK$16 millioner til sig, hvilket er knap 12 millioner kroner.

- Det er faktisk ikke den største pot, jeg har spillet, for jeg har tabt et par endnu større, hvor jeg fik nogle slemme beats, men det var i hvert fald fantastisk at vinde min allerstørste pot, skriver den unge brite.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere