Fra Monaco med 12 millioner i bagagen

Den amerikanske pokerflygtning Justin Bonomo vandt Europas dyreste pokerturnering

Amerikanske Justin Bonomo blev en suveræn vinder af den ekstreme highroller-turnering til EPT Grand Final i Monaco. (Foto: Neil Stoddart)
Amerikanske Justin Bonomo blev en suveræn vinder af den ekstreme highroller-turnering til EPT Grand Final i Monaco. (Foto: Neil Stoddart)

Man må håbe Justin Bonomo ikke rejser rundt med sin bankroll kontant i kufferten, for så bliver han et let offer med baggagen proppet med bundter af €500-sedler.

Siden det amerikanske forbud mod onlinepoker har han levet som pokerflygtning uden for sit hjemlands grænser. Blandt andet har han boet på Malta, men som han fortæller i ovenstående interview, så har han ikke rigtig noget hjem for tiden.

Det er ikke økonomi, som holder ham fra et fast tag over hovedet, og slet ikke efter han til eftermiddag vandt den dyreste turnering, der nogensinde har været afholdt i Europa.

Bonomo lagde det skyhøje indskud på €100.00 to gange, hvilket viste sig at være en rigtig god investering. Blev man slået ud, kunne man på førstedagen købe sig ind igen ...

Læs også:

Se også: European Poker Tour dropper København

Amerikaneren havde næste 40 procent af chipsene ved finalebordets start og brugte det dominerende chiplead til at tromle over sine modstandere. Selve boblen var på finalebordet, og den situation udnyttede Bonomo ved at lægge maksimalt pres på sine modstandere.

Selv om finalebordet var spækket med pokerstjerner, så er minimumscashet på €310.000 ikke ubetydeligt for nogen af dem.

Karrierens største sejr

For sejren fik Bonomo €1.640.000, hvilket svarer til 12,2 millioner danske kroner. Karrierens hidtil største cash var en femteplads til $413.165 i den særlige 40 års jubilæumsturnering i 2009 til World Series of Poker, hvor indskuddet var $40.000.

Nummer to blev den tyske pokerstjerne Tobias Reinkemeier efterfulgt af sidste weekends highroller-vinder i Berlin, Bertrand 'ElkY' Grospellier.

Se mere om finalebordet her.

EPT Monaco €100.000 Super High Roller

Justin 'ZeeJustin' Bonomo (USA) €1.640.000

Tobias Reinkemeier (Tyskland) €1.064.000

Bertrand 'ElkY' Grospellier (Frankrig) €621.000

Patrik Antonius (Finland) €443.000

Masa Kagawa (Japan) €354.500

Daniel Negreanu (Canada) €310.000

1 af 3 Finalebordet i Monaco blev en hurtig omgang. Godt tre timer gik der, før Justin Bonomo havde kørt alle over. Turneringen bliver senere vist på tv. (Foto: Neil Stoddart)
2 af 3 Finalebordets otte deltagere. Fra venstre: Bertrand Grospellier, Patrik Antonius, Jonathan Duhamel, Eugene Katchalov, Justin Bonomo, Masa Kagawa, Daniel Negreanu og Tobias Reinkemeier. (Foto: Neil Stoddart)
3 af 3 Amerikanske Justin Bonomo blev en suveræn vinder af den ekstreme highroller-turnering til EPT Grand Final i Monaco. (Foto: Neil Stoddart)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere