PokerStars forhandler forlig med USA

- Sådanne forligsforhandlinger er altid konfidentielle, så vi er ikke i stand til at kommentere på rygter, udtaler informationschef for PokerStars

PokerStars er muligvis ved at sikre sig Full Tilt og et forlig med de amerikanske myndigheder på en og samme gang. (Foto: Neil Stoddart)
PokerStars er muligvis ved at sikre sig Full Tilt og et forlig med de amerikanske myndigheder på en og samme gang. (Foto: Neil Stoddart)

Efter syv måneders forhandlinger mellem den franske Groupe Bernard Tapie, den fallerede pokergigant Full Tilt og det amerikanske justitsministerium sprang tidligere i dag en bombe i pokerverdenen.

Tapie-gruppen kan ikke blive enige med de amerikanske myndigheder og trækker sit tilbud.

I stedet går rygterne på, at verdens største pokerselskab PokerStars indgår et forlig med det amerikanske justitsministerium om at overtage Full Tilt, dets gæld til både amerikanske og ikke-amerikanske spillere og dermed får muligheden for at vende tilbage på det amerikanske marked, når amerikansk lovgivning tillader det.

Læs også:

Se også: Full Tilt-handel falder sammen - PokerStars klar i kulissenSe også: Pokerens mest magtfulde mand

Når det gælder PokerStars’ forretningsstrategier, så er selskabet og dets israelske ejere næsten lige så tillukkede, som Full Tilt har været, efter det blev offentlig kendt, at kassen var tom. Det anslås, at Full Tilt skylder sine kunder omkring $330 millioner (over 1,8 mia. kr).

Alligevel har PokerStars fundet det nødvendigt kortfattigt at kommentere på opkøbs-rygterne. På sitets Corporate Blog skriver informationschef for ledelsen, Eric Hollreiser:

’Vi har fået mange forespørgsler, og der er mange spekulationer på forummerne, så jeg vil kommentere på snakken om PokerStars. Som I ved, så ligger PokerStars i forhandlingerne om et forlig med det amerikanske justitsministerium. Da sådanne forligsforhandlinger altid er konfidentielle, er vi ikke i stand til at kommentere på rygter. Så snart vi har informationer, vi kan dele offentligt, vil vi gøre det.’

Det er der sådan set ikke så meget konkret indhold over. Spillere i Danmark og resten af verden med penge til gode hos Full Tilt kan umiddelbart kun hæfte sig ved, at informationschefen ikke benægter, at der forhandles om at overtage Full Tilt …

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere