Europas dyreste pokerturnering

I dag starter 'EPT Grand Super High Roller', der koster 750.000 kroner at være med i

Bertrand Grospellier er blandt spillerne i 100.000 euro-turneringen. I weekenden i Berlin vandt han sin fjerde highroller-titel. (Foto: Neil Stoddart)
Bertrand Grospellier er blandt spillerne i 100.000 euro-turneringen. I weekenden i Berlin vandt han sin fjerde highroller-titel. (Foto: Neil Stoddart)

Det er poker for de seriøst rige og dem med rigtig gode sponsorkontrakter, der bliver spillet fra kl. 14 på Monte Carlo Bay i det lille fyrstedømme.

EPT Berlin blev ganske vist færdigspillet lørdag, men pokercirkusset er allerede rykket videre til Monaco, hvor sæsonfinalen med det mundrette navn 'PokerStars and Monte-Carlo®Casino EPT Grand Final' starter i dag.

Selve hovedturneringen begynder først onsdag, men den første EPT Grand Final-sideturnering begynder i eftermiddag ... og med stil.

For første gang skal der spilles en super highroller-turnering i Europa, der med et buyin på svimlende €100.000 bliver den dyreste turnering nogensinde i Europa.

Indtil videre er 18 mand forhåndsregistreret, ligesom det også kan tænkes, at spillere som Gus Hansen dukker op på hotellet.

Læs også:

Se også: Han er usandsynlig god ...

Blandt de sikre deltagere er Viktor 'Isildur1' Blom. I januar vandt han den tilsvarende super highroller-turnering til PokerStars Caribbean Adventure på Bahamas, hvilket også var den unge svenskers første turneringssejr.

Da indskuddet på Bahamas er i dollar mod euro i Monaco, er den europæiske pendant noget dyrere.

Highroller-triumf til ElkY i Berlin

En anden forhåndsfavorit selv blandt et felt af hajer er Bertrand 'ElkY' Grospellier.

Franskmanden vandt så sent som i weekenden sin fjerde highroller-titel. Det var i Berlin til EPT'en, hvor 'Elky' efter en hård heads-up mod Chris Moorman kunne hæve armene ud på morgenstunden søndag.

Læs også:

Se også: ElKy får endnu et millionår

Sejren gav €231.000 og endnu en linje på en efterhånden temmelig imponerende rekordliste. Af highroller-turneringer vandt 'ElkY' en €25.000-turnering til PCA på Bahamas i 2009, og sidste år til EPT Grand Final i Madrid vandt franskmanden både €25.000 highrolleren og €10.000 highroller-turbo.

Følg 'EPT Grand Super High Roller' fra kl. 14.00 i PokerStarsblog.

1 af 2 Den seneste super highroller-turnering på European Poker Tour var i januar til PCA på Bahamas. Her vandt Viktor Blom godt 1,2 millioner dollar. (Foto: Joe Giron)
2 af 2 Bertrand Grospellier er blandt spillerne i 100.000 euro-turneringen. I weekenden i Berlin vandt han sin fjerde highroller-titel. (Foto: Neil Stoddart)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere