Millionen glippede for Brink

Frederik Brink Jensen måtte nøjes med en syvendeplads i en sideturnering til EPT Berlin

Frederik Brink Jensen nåede finalebordet i stor sideturnering til EPT Berlin, men måtte forlade det tidligt. (Foto: Neil Stoddart)
Frederik Brink Jensen nåede finalebordet i stor sideturnering til EPT Berlin, men måtte forlade det tidligt. (Foto: Neil Stoddart)

De sidste to danskere blev slået ud af hovedturneringen til EPT Berlin i går eftermiddags, og muligheden for den fjerde danske sejr i træk på European Poker Tour røg ved samme lejlighed.

Til gengæld var det tæt på en triumf i en €2000-sideturnering, der på grund af sine 250 deltagere havde en ganske nydelig førstepræmie på €140.000 eller over en million danske kroner.

Læs også:

Se også: Dansker vinder ikke EPT Berlin ...

Frederik Brink Jensen og Martin Vallø lå etter og toer i chips efter førstedagen og fortsatte deres parløb mod finalebordet. Vallø skvattede kort før det blev rigtig interessant og måtte forlade turneringen på en 11. plads.

Lidt bedre gik det fra EPT Madrid-vinder Frederik Brink Jensen.

Floppede quads

På finalebordet havde svenskeren Rifat Palevic et altdominerende chiplead, og han agerede også bøddel for danskerens drømme om endnu en stor check på European Poker Tour.

Til pokernyhederne.com fortæller Frederik Brink Jensen, at han skubber sine sidste 20 big blinds ind over et raise fra svenskeren med 77. Palevic kalder med 88 og flopper quads ...

Facit en syvendeplads til €17.500.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere