Laurent Tapie ny chef for Full Tilt

Fransk overtagelse af pokergiganten synes tæt på

Laurent Tapie er sammen med en anden franskmand nu chef for New Full Tilt Limited.
Laurent Tapie er sammen med en anden franskmand nu chef for New Full Tilt Limited.

For et år og tre dage siden trak det amerikanske justitsministerium tæppet væk under pokergiganten Full Tilt på den såkaldte Black Friday, hvor onlinepoker blev endelig forbudt i USA. Efterfølgende viste det sig, at selskabet havde rod i regnskaberne, og kunderne har til dato hundredvis af millioner kroner til gode.

Siden har der været mange indikationer på, at en løsning var nærliggende, og den seneste er rigtig god for de danske og europæiske spillere, som har penge i klemme.

Selv om intet er meldt offentligt ud, tyder meget på, at den franske Groupe Bernard Tapie overtager Full Tilt.

Laurent Tapie (søn af Bernard) og Prosper Masquelier er nemlig blevet udnævnt som direktører for Gcubed Limited, et Dublin-baseret firma, der regnes som arvtager til det fallerede Full Tilt Poker.

Det skriver blandt andet branchemagasinet eGamingReview og fra MadeInPoker.

Firmaet kaldes også New Full Tilt Limited og er blev grundlagt efter en proces, der begyndte i februar.

Læs også:

Se også: Full Tilt hyrer og søger licensSe også: Full Tilt-investorer rykker til DublinSe også: Franskmænd skal betale 440 mio. for Full Tilt

New Full Tilt Limited skulle også være registreret på Malta, hvor en stor del af Europas online-spillefirmaer holder til. Et andet underfirma under Full Tilt har ligeledes ansøgt om en spillelicens på kanaløen Alderney.

Full Tilts oprindelige licens blev suspenderet sidste sommer, da selskabet ikke var i stand til at betale sit udestående til kunderne.

Der blev forleden også jublet på forummet 2+2. Brugerne havde nemlig spottet, at selv om det ikke var muligt at loggo ind, så var softwaren af flere omgang online og havde tilsyneladende gang i tests.

Planer for tilbagebetaling er der fortsat ikke offentliggjort noget om.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere