Hollywood går ind i onlinepoker

Ben Affleck og Justin Timberlake er på rollelisten i 'Runner, Runner'

Justin Timberlake skal spille en af hovedrollerne. (Foto: AP)
Justin Timberlake skal spille en af hovedrollerne. (Foto: AP)

Det 21. århundredes 'Rounders' kunne meget vel være på vej i form af Hollywood-projektet 'Runner, Runner'. Selv om hverken plot eller information om karakterne i filmen er offentliggjort, lyder det, der er på tegnebrættet, lovende.

Ifølge Variety er det en dramatisk thriller iscensat sat i en verden af ulovlig onlinegambling, og rollelisten har allerede Ben Affleck og Justin Timberlake tilknyttet.

Nu kan onlinegambling også dække over eksempelvis sportsbetting, men mon ikke fokus er på onlinepoker.

Thrilleren er nemlig skrevet af Brian Koppelman og David Levien. Samme makkerpar lavede Rounders med Matt Damon, Edward Norton og John Malkovich, og den regnes som pokerfilmen over alle.

Er man blevet ramt af en runner, runner straight eller flush i løbet af livet, så leder titlen unægtelig tankerne hen på poker.

Læs også:

Se også: Kendisser spillede poker om millioner

Blandt producerne er Leonardo DiCaprio, der ligesom Ben Affleck holder af poker, og har spillet med i nogle af de private highstakes-spil i Hollywood.

Første gang projektet blev nævnt var i 2009, og dengang var DiCaprio på rollelisten, men er i den realiserede film kun producent.

Læs også:

Se også: Leonardo stjerne i ny pokerfilm

1 af 2 Og pokerentusiasten Ben Affleck en af de andre. Her er han til en velgørenhedsturnering i Las Vegas for et par år siden. (Foto: AP/Isaac Brekken)
2 af 2 Justin Timberlake skal spille en af hovedrollerne. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere