Dansker fører kamp om 2,33 mio. kr.

Morten Lihn Christensen er chipleader før dag tre af WPT Wien

Morten Lihn Christensen har kurs mod endnu et stort dansk pokerresultat i 2012. (Foto: World Poker Tour)
Morten Lihn Christensen har kurs mod endnu et stort dansk pokerresultat i 2012. (Foto: World Poker Tour)

Danske pokerspillere bliver ved med at blande sig i toppen af World Poker Tour-turneringen i Wien, som spilles i disse dage.

Efter de to indledende startdage var Jeppe 'JC' Nielsen med helt i front, og selv om han aldrig for alvor fik bygget på stacken på dag to, blander en anden dansker sig nu i toppen.

Morten Lihn Christensen - kendt online som ’Skipper-dawn’ - er chipleader med 67 spillere igen. Danskeren tager 483.000 chips med sig til dag tre efterfulgt af den britiske onlinehaj Chris 'Moorman1' Moorman, der har 440.000.

Læs også:

Se også: De ti største danske WPT-præstationer

EPT Campione-vinderen Jannick Wrang måtte takke af på dag to, men Jeppe 'JC' Nielsen hænger også stadig i. Ifølge de seneste chipopdateringer fra World Poker Tour sidder han med 250.000 chips.

De officielle chipcounts er endnu ikke online. Fra Wien beretter den sidste tilbageværende dansker i turneringen Jens Hansen, at han også er videre til dag tre med 110.000 chips.

Tæt på boblen

Boblen springer ved 45 spillere, og med en stack under average er Jens Hansen om nogen glad for at trække et nyt bord.

Torsdag havde han kompetente Anton Wigg, David Vamplew og Eugene Katchalov på sin venstre side og ser frem til at slippe af med dem.

Blinds hedder 1500/3000 ved starten af dag tre, og average er ca. 177.000. Førstepræmien i Wien er ca. 2,33 millioner kroner.

Opdateringer og de officielle chipcounts kan findes i World Poker Tours officielle blog.

1 af 2 Briten Chris Moorman er en af de mest vindende online-turneringsspillere nogensinde. Han ligger toer i chips før dag tre. (Foto: World Poker Tour)
2 af 2 Morten Lihn Christensen har kurs mod endnu et stort dansk pokerresultat i 2012. (Foto: World Poker Tour)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere