Full Tilt hyrer og søger licens

Endnu flere indikationer på en nært forestående aftale

Føljetonen om Full Tilt fortsætter ufortrødent.
Føljetonen om Full Tilt fortsætter ufortrødent.

Pokerens rygtebørs havde lovet en underskrevet aftale mellem Full Tilt, Groupe Bernard Tapie og de amerikanske myndigheder i denne uge. Hvis sådan en aftale er indgået, er den endnu ikke blevet meldt officielt ud.

Til gengæld kommer der endnu flere indikationer på, at overtagelsen til de franske investorer så småt er på plads.

Læs også:

Se også: Full Tilt-investorer rykker til DublinSe også: Fullt Tilt står foran relancering

Pokerfuse skriver, at et underselskab af Full Tilt 23. marts ansøgte om en fuld online-licens hos spillemyndighederne på kanaløen Alderney. Herefter følger en 14 dages periode, hvor der kan gøres indsigelser.

Flere pokermedier beretter desuden, at der på jobs.ie er slået en række jobs op hos Pocket Kings, som er Full Tilts moderselskab. Der søges blandt andet kundemedarbejdere med særlige sproglige færdigheder - dog ikke dansk.

Læs også:

Se også: Anklage: pokersite snød sine spillere

Hvis Full Tilt genåbner vil de ikke kunne udbyde poker i Danmark, før de har søgt om en dansk licens.

Om to uger er det et år siden, at Full Tilt sammen med PokerStars og UB/Absolute Poker blev tvunget ud af det amerikanske marked. Efterfølgende var Full Tilt ikke i stand til at tilbagebetale deres kunder indeståender. Det vurderes, at pokerspillere verden over har mere end halvanden milliard kroner til gode hos, hvad der engang var verdens næststørste pokerselskab.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere