Nul sex i et år udløser ti mio. kr.

Sådan lød et af de syge væddemål, som Gus Hansen fik tilbudt på sin seneste tur til Las Vegas ...

Ingen sex i et år og ingen 'klør fem', og der venter en gevinst på ti millioner kroner, hvis du holder cølibatet. Sådan lød tilbuddet til Gus Hansen under optagelserne til 'High Stakes Poker'. (Foto: AP)
Ingen sex i et år og ingen 'klør fem', og der venter en gevinst på ti millioner kroner, hvis du holder cølibatet. Sådan lød tilbuddet til Gus Hansen under optagelserne til 'High Stakes Poker'. (Foto: AP)

Den seneste måned har langt fra været en dans på roser for undertegnede. Jeg hastede til Vegas for at spille 'Poker After Dark - the cash game' med ambitioner om at spille mit A-game både i studiet, live og på nettet og så drømte jeg da lidt om, at mit gyldne væddemål med Phil Ivey kunne kaste lidt mønt af sig.

I stedet må man sige, at tingene udviklede sig noget anderledes.

Jeg har sagt det mange gange, at man skal holde sig fra at spille, hvis man ikke føler sig i stødet, og hvis I (og jeg) skal lytte til et godt råd som pokerspiller, så må det være det bedste.

Meeen disciplinen 'at lytte til gode råd' er nok cirka den, jeg har scoret lavest i i hele mit liv, og denne Vegas-tur var ingen undtagelse. Nu er det slet ikke fordi, at 'Poker After Dark' endte som nogen katastrofe - jeg tabte vel omkring $30.000, men jeg følte langtfra, at jeg var tændt og min timing var bare 'off'.

Jeg kunne have brugt Main Event-finalebordet til en tiltrængt pause og bare have sat mig ind på lægterne for at se Phil Ivey tage den hjem, men i stedet blev jeg hængende på Full Tilt i mange alt for lange 7-game sessions og resultatet er blevet derefter!

Mine WSOP-væddemål

Hvad angår Main Event, så har jeg senere gennemgået nogle af hænderne og man må da sige, at tilskuerne fik, hvad de drømte om af suck-outs, re-suck-outs osv ...

Jeg har indtryk af, at Phil grundlæggende var tilfreds med sin indsats, selv om han fik spillet KK lidt for hårdt tidligt på finalebordet - men hvem ved om de havde holdt hjem mod Joe Cadas TT, sådan som han havde tur i den?

Som I måske husker havde jeg et bet ude mod Phil Ivey, hvor jeg fik mine $20.000 55 gange igen, hvis han vandt.

Tidligere i år indgik jeg et $20.000 væddemål, hvor jeg fik 'even money' på, at Phil ikke vandt, så nu kunne jeg ikke længere tabe. Desuden brugte jeg et par af dagene derovre på at indgå et par andre væddemål med blandt andre Daniel Negreanu.

I alt havde jeg ca. $400.000 ude på de spillere, der startede finalebordet med mange chips i et even money must-win bet mod Phil Ivey.

Oversat til dansk: Hvis Phil vandt, tabte jeg ca. $400k (men vandt altså $1.1M fra Phil), og hvis en af mine mænd (helst Darvin Moon) vandt, så scorede jeg små $400k, mens bettet mod Phil gik lige op. I alle andre tilfælde ville det hele ende med et rundt nul - tak for det Joe Cada...

Ivey skal holde sig fra kød i et år

For at runde Vegas-besøget ordentligt af lod jeg mig alligevel overtale til at spille 'High Stakes Poker' i en syg line-up med Daniel Negreanu, Phil Ivey, Phil Hellmuth, Antonio Esfandiari, Tom 'durrrr' Dwan, Eli Elazra osv.

Jeg havde takket nej for længe siden, men producerne og Full Tilt ringede mig ned, indtil jeg accepterede. Jeg ved faktisk ikke om jeg må fortælle om resultatet, så jeg vil nøjes med at sige, at det ikke fik mig i bedre stemning rent pokermæssigt.

Til gengæld var der gang i snakken om nye store væddemål, og det håber jeg kommer med i de viste shows. Phil Ivey endte med at indgå et vegetarbet med 'durrrr', der indebærer, at han skal holde sig fra kød i de næste 12 måneder for ikke at tabe $1.000.000.

Ingen sex i et år (af nogen art)

Jeg fik tilbudt $2.000.000 ($500k fra fire personer) for at gå i cølibat i 365 dage. Som Antonio meget rammende formulerede det: Et 'no-release-bet'!

Så nej, hverken sjov med tøsebørn eller 'klør fem' ville være tilladt. Det er sgu da en udfordring, der er til at føle på (nå nej ...).

Vi endte med ikke at kunne blive enige om betingelserne (jeg mente for eksempel de måtte dybere i lommerne), men måske vi senere får et lignende bet i stilling.

Bemærk i øvrigt, at der altid er tale om 'honour-bets', hvor man stoler på, at den man vædder med fortæller sandheden (og betaler til sidst). Det findes vist ikke inden for mange andre brancher.

Spil godt derude.

Gus

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere