Her er den ukendte highroller

Tony G. afslører identiteten på 'Isildur1' og langer samtidigt ud efter Tom 'durrrr' Dwan og danske Gus Hansen

Ifølge Tony G. er det den 19-årige svensker Viktor Blom, som gemmer sig bag nicket 'Isildur1' på Full Tilt. Den konto er ca. to millioner dollar oppe for året, men har hele november måned svinget frem og tilbage med helt vanvittige beløb. (Foto: WSOPE)
Ifølge Tony G. er det den 19-årige svensker Viktor Blom, som gemmer sig bag nicket 'Isildur1' på Full Tilt. Den konto er ca. to millioner dollar oppe for året, men har hele november måned svinget frem og tilbage med helt vanvittige beløb. (Foto: WSOPE)

Al opmærksom på onlinepokerens højeste takster har i november måned været rettet mod den anonyme svensker Isildur1's entre på Full Tilt, hvor millioner af dollar har skiftet hænder frem og tilbage fra dag til dag.

Jesper 'Kipster' Hougaard var tidligt ude med forlydender om, at manden bag kontoen var en 19-årig svensk knægt fra Göteborg ved navn Viktor Blom.

Det bekræfter den altid åbenbundede Tony G. nu i sin seneste blog.

- Jeg vil ikke snakke så meget om Isildur1, men jeg kan afsløre, at det er Viktor (Blom), og at han knuste alt og alle på iPoker-netværket for noget tid siden. Jeg spillede faktisk nogle hænder mod ham i dag og en del på iPoker, som mit TonyG Poker er en del af. Ærligt talt, så respekterer jeg ham 100 procent. Han har bevist, at han er den bedste i spillet lige nu, skriver Tony G, som lige havde spillet om tabt mod den unge svensker på Full Tilt.

- Jeg er slet ikke samme klasse som ham eller Tom (Dwan). Derudover er jeg for gammel til at risikere et par millioner uden en solid edge. Jeg hoppede ind i et $300/$600-spil på Full Tilt og tabte omkring $30.000, men følte mig ikke tilpas i spillet, så jeg stoppede.

Kritik af durrrr og Gus

I stedet retter Tony blikket mod high stakes-spillene på Full Tilt, hvor der kan vindes og tabes en million dollar på en dag.

- Jeg vil kigge lidt nærmere på Full Tilt, og hvad der sker der med de kæmpe spil. Jeg synes ikke, pengene stemmer for tiden, og proerne er ikke gode eksempler. Jeg taler om Gus og Durrrr her - når disser top proer taber 15 millioner på Full Tilt på seks måneder, så er det ikke det rigtige eksempel at vise for unge spillere.

- Jeg synes, Full Tilt skulle lukke for de helt store spil og maksimalt udbyde $100/$200. I det lange løb mener jeg, at de høje limits skader spillet. Selvfølgelig er det rart at have mange fans til at følge spillene, men hvis du kigger på chatten, så er de brutale over for durrrr. De fleste af spillerne vil gerne se ham tabe, fordi de aldrig selv kan spille som ham, skriver Tony G.

- Det er meningen, at poker skal være en sjov hobby, og det er fint at spille mod Andy Beal (amerikansk milliardær som tabte en formue mod en gruppe pokerspillere - deriblandt Gus Hansen, red.), for de er alle voksne gamblere, men her snakker vi om unge knægte på internettet.

- Kigger vi videre på Full Tilt, så synes jeg, at de gør noget fantastisk for poker, og jeg vurderer, at Full Tilt betaler tæt på 50 millioner dollar om året til sit hold af pokerproer, skriver han.

Ros til Stars

- Hvis vi kigger på PokerStars, som i princippet giver deres spillere endnu bedre deals, signer du først med Stars, så er den hjemme - de behandler dig som familie. Jeg hører det hele tiden, PokerStars elsker poker og giver en kæmpe beløb tilbage til pokersamfundet. Jeg skyder på, at PokerStars giver deres spillere til sammen mindst to millioner dollar om måneden, hvilket er en stor hjælp til alle. (...) En anden ting med PokerStars er, at de handler mere om turneringer og om at have det sjovt med poker.

Slutteligt skriver Tony G. en længere smøre om Party Poker og World Poker Tour.

Kort fortalt så synes han, at Party Poker fra have gjort ejere milliardærer og have drevet forfærdeligt igen er på rette vej. Blandt andet fordi de nu har investeret i World Poker Tour.

Se bloggen (på engelsk) i fuld længde her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere