Pokerfænomen taber yderligere 15 mio.

Den anonyme svensker 'Isildur1' tabte blandt andet en rekordpot på næsten 1,4 millioner dollar til Patrik Antonius

$1.356.946 er nu en største pot der nogensinde er spillet i onlinepokerhistorien.
$1.356.946 er nu en største pot der nogensinde er spillet i onlinepokerhistorien.

På to uger savede det svenske onlinefænomen 'Isildur1' modstanderne over på Full Tilts allerdyreste onlineborde, hvor blinds hedder $500/$1000, og man selv med danske registreringsafgifter kan købe en ny bil for de penge, der minimum skal lægges op for at spille med.

30 millioner kroner vandt han rekordtid, men noget kunne tyde på, at de er ved at forsvinde ligeså hurtigt.

I weekenden fik den anonyme svensker ørerne i maskinen mod Phil Ivey og Patrik Antonius, som han tabte henholdvis 1,2 og 2,1 millioner dollar til og i alt står noteret for sessions med et minus på over 15 millioner kroner i databasen highstakesdb.com.

Fem potter i weekenden strøg direkte ind på top seks over de største potter i onlinepokerens historie. Heriblandt den største nogensinde og den første over en million dollar i en pokerhånd. Online ...

Facit lød på $1.356.946 i hånden, hvor Patrik Antonius og Isildur1 ender all-in på floppet: 4s-5c-2h. Preflop var der bettet frem og tilbage fire gange blandt de to meget aggressive spillere.

Stadig i plus for året

Antonius sidder med Ah-Kh-Ks-3s og har således second nuts med sin straight. Dog ville han kun have et runner runner farvetræk eller fuldt hus at trække til, hvis Isildur1 rent faktisk havde siddet med en sekser og en treer på hånden.

Det havde han ikke, men med 6d-7d-8h-9s var det stadig kun et coinflip mod svenskerens wrap-hånd med sine mange straightmuligheder.

Efter de to dueller var Isildur1 nu 'kun' oppe med små fire millioner kroner i år på Full Tilt. Dog revancherede han sig en smule i nat og til morgen dansk tid mod Tom 'durrrr' Dwan, hvor det blev til et plus på godt tre mio. kr.

Men som Theo Jørgensen skrev forleden i ekstrabladet.dk's pokerbrevkasse kan Isildur1 meget hurtigt miste alt, hvis han fortsætter i samme tempo.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere