Onlinehaj tæt på fallit

Den åbenmundede Tony G. kauserer i sin seneste blog om slagene mellem svenske 'Isildur1' og Tom 'durrrr' Dwan

Tony G. mener, at Tom 'durrrr' er tæt på at være løbet tør for likvider efter at have tabt seks millioner dollar i onlinepoker i november. (Foto: Betfair)
Tony G. mener, at Tom 'durrrr' er tæt på at være løbet tør for likvider efter at have tabt seks millioner dollar i onlinepoker i november. (Foto: Betfair)

Den anonyme svensker 'Isildur1's entre på Full Tilt Pokers highstakesborde har været en dyr fornøjelse for især Tom 'durrrr' Dwan.

Over seks millioner dollar har den 23-årige amerikaner tabt i november måned, hvilket må gøre ondt på onlinefænoment, uanset at han med god grund er blevet betragtet som en af de allerbedste onlinepokerspillere i verden.

Pokermiljøet er et lukket et af slagsen. Forumbrugere kloger sig ganske vist ofte på de enkelte spilleres økonomi, så er det svært at skelne mellem sandhed og rygter. Der bliver indgået rigtig mange aftaler blandt spillerne, og selv med databaser som highstakesdb.com, kan den udenforstående aldrig vide, om eksempelvis flere spillere har procenter i en anden.

Men nu lukker en anden pokerspiller - den altid åbenmundede Tony G. - som må regnes noget tættere på inderkredsen i pokermiljøet end de fleste andre, alligevel lidt op for posen i sin seneste blog.

- Jeg ved, at Tom Dwan har underskrevet den største sponsoraftale i onlinepokerens historie. Det hedder sig, at han fik en sent tilbud fra den største pokeroperatør i verden (PokerStars, red.), og at det tilbud var tæt på to millioner dollar om året. Så prisen på de store spillere stiger, skriver Tony G. først om Tom 'durrrr' Dwans nye aftale med Full Tilt.

Ikke flere penge på kontoen

Om duellen mod 'Isildur1' skriver han:

- Han slagtede durrrr, og det var ikke bare en slagtning, det var udslettelse. (...) Anyway, Tom ser ud til at sidde på bænken lige nu, men jeg er sikker på, at han kommer tilbage. Jeg var forbi i London for at kigge lidt på hans 'Million Dollar Challenge', hvor jeg i et interview sagde, at Tom er et geni, den bedste spiller nogensinde.

- Du kan være den mest talentfulde, men du må altid forvente, at der vil komme nogle bedre forbi og slå dig. Måske bare for en periode, men hvorfor tabe det hele, når du ikke kan reloade? Tom er ung og vil komme tilbage fra det her stærkere end nogensinde. Jeg kender mange mennesker, som gerne ville have en part af hans spil og højst sandsynligt vil Ivey backe ham, så han ender aldrig broke, men han kunne godt være tæt på at være løbet tør for likvider lige nu, skriver Tony G.

For store takster?

Her følger så en advarsel om high stakes-spillene på netop Full Tilt, hvor det er muligt at spille No og Pot Limit med blinds på $500/$1000 og de store limitspil med bet på $2000/$4000. Om end Tony G. ligesom de fleste andre pokerentusiaster er fascineret af de vilde spil.

- Full Tilt burde tænke lidt over, om disse enorme takster er ved at løbe løbsk. Når unge mennesker ser på spillene, kunne de få det forkerte indtryk. PokerStars, ved ikke at følge samme rute og ved ikke kunne få en underskrift fra Tom, ender måske med at klare sig bedre uden at have unge knægte til at spille disse super high stakes. Det kan ikke være så sundt, hvis det går galt. Isildur1 er kun 19, og du vil jo nødigt se en knægt hoppe ud fra en bro, fordi han har tabt ti millioner dollar på en dag, skriver han.

Officielt er Isildur1 stadig anonym, men rygtes til at være den 19-årige svensker Viktor Blom - måske ved Tony G. noget, som endnu ikke er on the record.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere