Pokerstjerne er udbrændt

Verdens måske bedste online turneringsspiller har vundet millioner, men nu er motivationen væk

Shaun Deeb er en af verdens bedste onlineturneringsspillere. Her fanget under PokerStars Baltic Adventure i Tallinn for en lille måned siden. (Foto: Rene Velli)
Shaun Deeb er en af verdens bedste onlineturneringsspillere. Her fanget under PokerStars Baltic Adventure i Tallinn for en lille måned siden. (Foto: Rene Velli)

Ved første øjekast ligner han mest af alt endnu en kvabset amerikaner med hang til for dårlig mad og ingen motion.

Men selv om han kun er i starten af 20'erne, er han samtidigt en af onlinepokerens største legender, når det gælder pokerturneringer.

Kendt som 'shaundeeb' på PokerStars og ‘tedsfishfry’ på Full Tilt blev Shaun Deeb 'berømt' i onlinepokerverdenen efter på nogle uger i sommeren 2006 at have forvandlet sit første deposit på 30 dollar til 33.000 dollar.

Han er også kendt for at spille et uhørt højt antal turneringer - op til 20-30 om dagen. Stadig med et solidt overskud vel at mærke.

Alene på PokerStars har han spillet 19.071 turneringer med overskud på den pæne side af en million dollar, siden han 10. juli 2006 cashede for første gang i en 10 cent-turnering, hvor det blev til 57 cent for en 23. plads ud af 2201 spillere.

Både i 2008 og 2007 toppede han PokerStars årlige turnerings-leaderboard og opnåede på et halvt år i 2006 stadig en samlet tredjeplads.

Nu gider Shaun Deeb ikke mere:

- Jeg er udbrændt og er færdig med turneringer (...). Jeg holder resten af året fri og laver noget andet. Poker var et godt for en stund, men jeg **** hader, hvad jeg er blevet til, skriver han forleden i en tråd på det amerikanske pokerforum twoplustwo.

Motivationen er væk

Senere i tråden uddyber han:

- Jeg stopper ikke med poker. Jeg stopper med turneringer. Jeg ved, at jeg fik mange af jer i gang med pokeren og fik jer motiveret, men jeg har mistet al min motivation, og jeg ser den ikke komme tilbage før tidligst om lang tid.

I stedet vil Shaun Deeb koncentrere sig om cashgames, men det er ikke helt utænkteligt, at han stadig spiller et par enkelte European Poker Tour-turneringer, som han allerede på nuværende tidspunkt har vundet adgang, så fremt at han ikke kan få dem afsat.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere