Verdens hårdeste pokerbord?

Under denne overskrift beskriver norske Andreas Høivold sit møde med tv-programmet High Stakes Poker

Andreas Høivold vandt i 2007 EPT Dortmund og fik sin sag for mod nogle af verdens bedste cashgame spillere i 'High Stakes Poker'. Resultatet vises til næste år. (Foto: Neil Stoddart)
Andreas Høivold vandt i 2007 EPT Dortmund og fik sin sag for mod nogle af verdens bedste cashgame spillere i 'High Stakes Poker'. Resultatet vises til næste år. (Foto: Neil Stoddart)

Der ventede norske Andreas Høivold lidt af en overraskelse, da han fik den endelig lineup til sit bord til cashgameprogrammet 'High Stakes Poker', skriver han i sin blog på nettavisen.no.

Oprindeligt havde han forventet at skulle krydse kort med Alan Meltzer, Yevgeniy Timoshenko, Mike Matusow, Antonio Esfandiari, Sammy George, Tom 'durrrr' Dwan og Daniel Negreanu, men pludselig var Meltzer, Matusow og Sammy George skiftet ud med Gus Hansen, Dario Minieri og Phil Ivey.

- Hvad skal jeg sige? Bordet, jeg oprindeligt skulle spille, var tilpas hårdt. Mange gode spillere og nogle mindre gode. Det nye bord bliver det hårdeste, som der har været spillet til High Stakes Poker. Måske det hårdeste bord noget sted, nogensinde, skriver han.

- Byttede du Timoshenko ud med Doyle Brunson, så er du meget tæt på mit 'drømmebord' med tanke på spillere, som jeg gerne ville sidde til bords med, hvis jeg ikke tænkte på penge. Der er så mange superspillere, at det er helt vildt. Og skal 'lille Andreas' fra Norge spille mod dem. Kult!

Dario er gal

Phil Iveys kvaliteter er efterhåndet vidt beskrevet, Gus Hansen er han ikke meget for at skulle spille mod live, og Dario Minieri får disse ord med på vejen:

- Hvis Gus er kreativ, så er Dario gal. Han kan finde på meget forskellligt og er ikke bange for at gamble. Han laver mange moves og kan være meget vanskelig at spille mod, skriver Høivold.

Sæson seks af High Stakes Poker er netop optaget i Las Vegas og bliver vist på amerikansk tv i begyndelsen af 2010. Normalt plejer afsnittene at blive lagt på PokerTube kort efter de har været vist i USA.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere