1.250.000.000 kr. uddelt i præmier

Verdens største ugentlige pokerturnering fejrer skarpt hjørne med en ekstra million dollar i puljen

På søndag forhøjes garantien til 2,5 millioner dollar i Sunday Million.
På søndag forhøjes garantien til 2,5 millioner dollar i Sunday Million.

PokerStars Sunday Million har gennem årene udviklet sig til at blive internettets største ugentlig pokerturnering og har nu en garanteret præmiesum på 1,5 millioner dollar.

Turneringen rundede sidste uge 250 millioner dollar i udbetalte præmiepenge siden dens start, eller hvad der svarer til 1,25 milliarder kroner.

For at fejre det sætter PokerStars garantien i søndagens turnering op til 2,5 millioner dollar, hvilket betyder, at førstepladsen runder 300.000 dollar. Buyin er stadig de normale $215, og der er god chance for overlay, hvis der ikke kommer tilmeldinger nok.

Masser af danske sejre

Turneringen har stolte danske traditioner.

Frederik Hostrup var blandt de første til at husere i PokerStars' og PartyPokers store søndagsturneringer, som han tilsammen har vundet ni (!) gange.

Siden deltagerantallet er steget til de op mod 8000, som typisk er med, er der stadig flere danske pokerprofiler, som har gjort sig bemærket.

Blandt andre har Søren Kongsgaard og Frederik Brink vundet den en enkelt gang, men Jesper 'Kipster' Hougaard har vundet Sunday Million imponerende to gange.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere