Vandt 700.000 kr. på at holde vægten

Huck Seed pelsede pokerkollegaen Phil Hellmuth for en mindre formue blot ved at holde vægten under 84 kilo

Huck Seed holdt sig under 84 kilo i 14 måneder og lod så Phil Hellmurh slippe ud af væddemålet.
Huck Seed holdt sig under 84 kilo i 14 måneder og lod så Phil Hellmurh slippe ud af væddemålet.

Tilbage i februar skrev pokerspilleren og pokerteoretikeren David Sklansky et indlæg på det anerkendte forum twoplustwo, hvor han beskrev et vægt-væddelmål mellem pokerspillerne Huck Seed og Phil Hellmuth Jr.

Begge er kendt for at indgå alle mulige former for vanvittige væddemål. Angiveligt skulle de to engang have væddet, hvorvidt Huck Seed kunne flyde i havet i 24 timer ... Det nyeste væddemål var af en lidt anden karakter.

- Jeg var tirsdag aften ude at købe ind i Whole Foods Market in Vegas, hvor jeg støder på Huck Seed. Og han ser rigtig slank og trimmet ud, hvilket jeg komplimenterer ham for. Dog er han en smule tyndere, end jeg er vant til at se ham. Da jeg kender Huck, mistænker jeg ham øjeblikket for, at det har med et væddemål at gøre. Og jeg havde ret, skriver David Sklansky.

- I 36 måneder skal han vejes først i hver måned. For hver måned får han enten eller skal betale $10.000 alt afhængig af, om han vejer over eller under 84 kilo. Hvis han holder sig under 84 kilo i hele perioden, venter der hele hele $360.000.

Det skal tilføjes, at Huck Seed er 2,01 meter høj, så 84 kilo er temmelig slankt.

Lod Hellmuth slippe for resten

Ikke desto mindre var det en smal for Huck Seed at klare.

- Well guys, væddemålet er ovre. Jeg vandt 14 måneder i træk og viste barmhjertighed over for Phil (Hellmuth) og lod ham slippe for resten af væddemålet. Det var efter min mening et ret nemt væddemål, skriver Huck Seed.

14 måneder a $10.000 er immervæk stadig $140.000 eller cirka 700.000 kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere