Wissing er kongen af Party

For tredje gang vandt Mads Wissing Party Poker største søndagsturnering. Denne gang til 747.000 kroner

I sommer var Mads Wissing rigtig godt med til World Series of Poker Main Event og var en overgang blandt chipleaderne, men missede alligevel pengene. (Foto: Jakob Jørgensen)
I sommer var Mads Wissing rigtig godt med til World Series of Poker Main Event og var en overgang blandt chipleaderne, men missede alligevel pengene. (Foto: Jakob Jørgensen)

I onlinepokerens ungdom var Party Poker verdens største site og havde ligeledes verdens største online-søndagsturnering.

Den rolle har PokerStars siden overtaget, men Party Poker kæmper fortsat for sin position på markedet og kan en gang om måneden bryste sig af en kæmpe onlineturnering, nemlig 'Monthly Million' med en million dollar i garanteret præmiesum.

I går havde 1458 spillere hver lagt indskuddet på $640, hvilket sikrede et fint lille overlay. Især hvis man ser det fra Mads 'TickTackToe3' Wissings synspunkt, som tog sig af førstepladsen, hvilket gav $148.377,12 efter en deal var indgået. Det er 747.000 danske kroner.

Det er tredje gang, at københavneren vinder Party Pokers største søndagsturnering, hvilket han ikke selv har den helt store forklaring på.

- Det kræver en god portion held, og det er nok et tilfælde, at det lige er den, jeg har vundet tre gange. For eksempel er der en nøglehånd med 21 tilbage. Der er foldet rundt til small blind, som bare caller. Jeg siger butikken med A7. Han caller med AQ, og der sejler en syver ind på turn. Det var fandeme lækkert, men det kræver en del skrub at nå så langt, siger Mads Wissing.

Til daglig studerer han historie og statskundskab på Københavns Universitet, så i øjeblikket bliver der ikke tid til så meget poker. Pengene er der endnu heller ikke de helt store planer med.

- De skal først og fremmest fylde et stort tom hul efter en dyr sommer i Las Vegas. I det hele taget har det bare været et dårligt år for mig. Der har også været krise i pokerbranchen, så jeg skal ikke skeje ud, griner Mads Wissing.

Hans to tidligere sejre på Party var hhv. $62.000 og $63.000 værd.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere