Sexton: Her er årets hold'em-spiller

WPT-kommentatoren er mere end imponeret over britiske Sam Trickett

Sam Trickett har været en varm herre især siden begyndelsen af 2011. (Foto: PartyPoker.com/blog)
Sam Trickett har været en varm herre især siden begyndelsen af 2011. (Foto: PartyPoker.com/blog)

I disse dage afvikles en invitationsturnering i Wien med et buyin på $125.000 også kendt som PartyPokers Premier League.

World Poker Tour-kommentatoren Mike Sexton giver i den forbindelse nogle ord med på vejen til de 14 inviterede spillere og løfter sløret for, hvem han vurderer til at være favorit.

En spiller skiller sig ud ifølge den erfarne amerikaner: briten Sam Trickett.

- Jeg vurderer ham til at være verdens bedste NL hold'em-spiller set over det sidste år. Jeg er så imponeret over, hvordan den her gut spiller. Hans timing og fornemmelse for spillet er bare enestående. Selv mod dette stjernefelt gør jeg Trickett til topseedet i Premier League, siger Mike Sexton til partypoker.com/blog.

I 2011 vandt Sam Trickett Partouche Poker Tour i Cannes og AUD$100.000 highroller-turneringen til Aussie Millions, ligesom han også blev toer i den vanvittige AUD$250.000 Super highroller i Melbourne. Samtidigt spiller Trickett også med i de store NL hold'em-cashgames i Macau.

Læs også:

Se også: Masser af action i MacauSe også: Wissing spist af med 100.000 euro

Feltets eneste kvinde får også pæne ord med på vejen fra Sexton-

- Mange mener, at Vanessa Selbst er den bedste kvindelige spiller i verden, men jeg vil gå et skridt videre og vurdere hende til at være i top-fem - mand eller kvinde! Hendes aggressivitet får proerne til at ryste i bukserne af skræk. Hun er nådesløs.

- Hendes pokersucces verden over har været fantastisk ($4,5 mio. i cashes). Måske endnu mere imponerende er det, at selv efter al den succes (i en alder af 27), valgte hun at vende tilbage til jurastudierne på Yale og spiller kun poker, når tiden tillader det. Stol på mig, hun bliver en hård nød at knække for drengene i Premier League, mener Sexton.

Læs også:

Se også: USA's mest heldige kvinde

Blandt de 16 spillere til Premier League V er: Erik Seidel, Phil Laak, Sam Trickett, Luke ‘FullFlush’ Schwartz, Eugene Katchalov, Tony G, Tom 'durrrr' Dwan, Daniel 'jungleman' Cates, Patrik Antonius, Vanessa Selbst, Jevgenij Timoshenko og Bertrand ‘ElkY’ Grospellier.

Frem til 10. april mødes de i en række matcher.

1 af 3 WPT-kommentatoren og pokerspilleren Mike Sexton vurderer talentet til PartyPokers Premier League V. (Foto: WSOP)
2 af 3 Mike Sexton har også et godt øje til Vanessa Selbst. (Foto: Neil Stoddart)
3 af 3 Sam Trickett har været en varm herre især siden begyndelsen af 2011. (Foto: PartyPoker.com/blog)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere