Ivey: - Jeg kommer igen til næste år

Pokerstjernen var skuffet over sin syvendeplads til World Series of Poker Main Event, men regner med et hurtigt comeback

Phil Ivey måtte nøjes med en syvendeplads ved finalebordet af World Series of Poker Main Event. (Foto: AP)
Phil Ivey måtte nøjes med en syvendeplads ved finalebordet af World Series of Poker Main Event. (Foto: AP)

Klokken syv dansk tid i morgen tidlig sætter Darvin Moon og Joseph Cada sig til bordet på Rio-kasinoet i Las Vegas for at afgøre, hvem der skal løbe med 43 millioner kroner og titlen som pokerverdensmester.

Se her hvordan du kan følge med.

Publikumsfavoritten og verdens nok bedste allround pokerspiller Phil Ivey røg allerede ud på en syvendeplads og gav efterfølgende til World Series of Pokers Nolan Dalla et af sine sjældne interview.

- Hvordan var sværhedsgraden på dette finalebord sammenlignet med andre, du har spillet, og high stakes cashgames?

- Det var svært, fordi jeg var handicappet på grund af min lille chipstack. Så jeg sad egentlig bare og ventede på, at noget godt skulle ske. Selvfølgelig bluffede jeg et par hænder, men der var virkelig ikke det store, jeg kunne gøre. Den sidste hånd (Ivey kommer all-in preflop med AK mod Darvin Moons AQ, red.) var lidt uheldigt. Jeg havde også es-otte mod to firere (tidligere mod Cada, red.), hvor jeg tabte den pot. Og så blev jeg bare grindet ned, fik resten ind med AK og tabte. Der var ikke så meget, jeg kunne gøre, siger Phil Ivey.

- Kan du tage nogen form for tilfredsstillelse med dig fra at have nået dit første finalebord i World Series of Poker Main Event nogensinde? Eller gjaldt det bare om at vinde og intet andet?

- Det gjaldt helt bestemt bare om at vinde. Så det er skuffende, at jeg ikke vandt. Men jeg er tilfreds med den måde, jeg spillede på. Jeg synes, jeg traf de rigtige beslutninger med de chips, jeg havde. Og jeg mener, at jeg gav mig selv chancen for at vinde. Der var et par ting, jeg gerne have gjort anderledes. Tidligere var der en hånd, hvor Jeff Shulman åbner til 1,2 millioner, og jeg rykker all-in. Jeg havde to konger der. Joe Cada havde to tiere. Hvis Shulman ikke havde åbnet, ville jeg have raiset og måske have doblet allerede der.

- Så der var et par ting, som kunne have gået anderledes, men det gjorde de ikke. Det er poker. Jeg tror, jeg vender tilbage inden for et par år, så det bekymrer mig ikke rigtigt.

- Kunne du mærke energien fra publikum, mens du spillede? Jeg skulle mene, du burde kunne mærke, hvor mange der holdt med dig?

- Helt bestemt. Det var en fantastisk oplevelse. Poker er nået så langt. Da jeg begyndt at spille, og jeg sagde til folk, at jeg levede af at spille poker, så kiggede de på mig, som om jeg var skør. Så at se det her - det kunne jeg aldrig have forestillet mig.

- Hvornår ser vi næste gang Phil Ivey på finalebordet af WSOP Main Event?

- Næste år. Formentlig ..., siger Phil Ivey med et smil.

Oplev stemningen fra Penn & Teller Theater i Las VegasWatch WSOP 09: The Final Table is Here! on RawVegas.tv

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere