Se Gus og Theo bokse live

Boksekampen mellem Gus Hansen og Theo Jørgensen bliver bokset 21. februar i K.B. Hallen - og vist direkte på web-tv

35.000 dollar skal Gus Hansen af med, hvis han taber boksekampen mod Theo Jørgensen, der til gengæld slipper med 25.000 dollar, hvis han må se sig besejret.
35.000 dollar skal Gus Hansen af med, hvis han taber boksekampen mod Theo Jørgensen, der til gengæld slipper med 25.000 dollar, hvis han må se sig besejret.

Det startede som en kåd joke mellem to venner, som ikke kan tåle at tabe til hinanden, og endte i en boksekamp med 200.000 kroner på spil.

Til glæde for poker- og måske bokseinteresserede danskere bliver det muligt at se to af Danmarks største pokerstjerner afgøre deres særprægede væddemål. Kampen bliver bokset som en opvisningskamp i K.B. Hallen lørdag 21. februar i forbindelse med lanceringen af Gus Hansens egen webtv-kanal ' Gus tv'.

Fra i dag er det muligt at købe billetter til kampen på Billetlugen til 249 kroner, men skulle der gå hen at blive udsolgt, kan interesserede stadig se kampen live via web-tv.

Flere kampe på vej

Arrangørerne mangler stadig at få de sidste detaljer på plads, men udover aftenes main event vil der også være musik fra flere større danske navne plus yderligere et par boksekampe.

Blandt andet skal pokerspillerne Peter Davidsen (tidligere habil ungdomsbokser) i ringen mod Danmarksmesteren Johnny Jensen, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger arbejdes der også hårdt på at finde modstandere til Peter 'Zupp' Jepsen og den iltre finne Ilari 'Ziigmund' Sahamies.

Hovedpersonerne er i fuld gang med deres forberedelser. Theo Jørgensen er i disse dage på La Santa Sport med sin træner Poul Duvill for at pudse formen af, mens Gus Hansen for alvor er rykket ind i træningslokalerne efter et smut i Australien til Aussie Millions.

To tosser slår sig løs

Hvorvidt kampen bliver en boksemæssig stor nydelse er nok tvivlsomt, men underholdningsværdien kan der næppe sættes spørgsmålstegn ved.

– Man kan højt sandsynligt forvente en festlig aften, og så bliver det rigtigt morsomt for alle andre end lige os to at se to tosser, der intet aner om boksning stå at slå på hinanden om 35.000 dollar, siger Theo Jørgensen.

Bookmakeren Nordic Bet er allerede ude med odds på kampen, og de har noget overraskende Theo Jørgensen som klar favorit. Han giver kun pengene 1,30 igen for en sejr, mens der er hele 3,20 gange pengene på Gus Hansen.

Det er lige modsat af, hvad Theo Jørgensen og Gus Hansen selv regnede med, da de indgik væddemålet. På grund af Gus Hansens bedre grundform skal han af med 35.000 dollar, hvis han taber - Theo Jørgensen nøjes med 25.000 dollar.

Baggrunden for boksekampen kan du læse mere om her.

1 af 2 Opvisningskampen kommer til at ligge som afslutning på European Poker Tour-turneringen, som spilles i København 17.-21. februar.
2 af 2 35.000 dollar skal Gus Hansen af med, hvis han taber boksekampen mod Theo Jørgensen, der til gengæld slipper med 25.000 dollar, hvis han må se sig besejret.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen