360.000 danske mænd spiller poker

Ny undersøgelse viser, at flere danske mænd end forventet spiller poker

Dansker spiller poker på livet løs. Ny undersøgelse viser, at mere end 300.000 danske mænd spiller poker. (Foto: Polfoto)
Dansker spiller poker på livet løs. Ny undersøgelse viser, at mere end 300.000 danske mænd spiller poker. (Foto: Polfoto)

Pokernyhederne er
lavet i samarbejde med

Op mod hver fjerde danske mand mellem 18 og 60 år har spillet poker i løbet af det seneste år. Det viser en undersøgelse foretaget af PartyPoker.com blandt 1800 danske mænd. Overfører man dette tal til landsplan, så bliver det til 360.000 pokerspillende danske mænd. Det er mere end tidligere antaget.

Undersøgelsen viser, at det er spændingen og muligheden for at vinde penge, der er de største motivations-faktorer.

Suset i maven og muligheden for at gå fra pokerbordet med en fyldt tegnebog er de primære årsager til, at flere og flere danske mænd samler sig om pokerbordene. Såvel de virtuelle som de fysiske.

Undersøgelsen viser nemlig, at 78 procent af de danske online pokerspillere motiveres af spændingen, mens 62 procent tiltrækkes af pengene.

- Poker er en uforpligtende og spændende hobby, som ikke kræver meget andet end et spil kort eller en computer med internetopkobling. Jeg tror, det er nogle af de vigtigste grunde til, at poker er blevet så populært de seneste år, siger Thomas B. Rasmussen, der er skandinavisk markedschef for PartyPoker.com i en pressemeddelelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere