Turneringspoker på universitetet

Pokeruniversitetet sætter fokus på spillet, når man er sikret en del af præmiepengene i en turnering

Det er turneringseksperten Rasmus 'Jungleras' Nielsen, der står for denne uges undervisningsvideo, hvor han fokuserer på turneringsspillet, når pengene er nået. (Foto:PokerStars)
Det er turneringseksperten Rasmus 'Jungleras' Nielsen, der står for denne uges undervisningsvideo, hvor han fokuserer på turneringsspillet, når pengene er nået. (Foto:PokerStars)

På pokeruniversitetet er det professionelle spillere, der står bag katederet. De underviser i deres spidskompetencer via hjemmevideoer, som universitetets medlemmer frit kan se.

Nu får ekstrabladet.dk's læsere mulighed for at stikke deres pokernæser ned i udvalgte undervisningsvideoer, som vil blive publiseret hver fredag på ekstrabladet.dk.

Denne gang er det finesserne i turneringsspillet, der bliver pudset af. Videoen fokuserer på kunsten er at spille sig videre op gennem præmiestrukturen, når først turneringsboblen er bristet.

Det er den frembrusende ekspert Rasmus 'Jungeras' Nielsen, der varetager denne uges undervisning.

Professionelt lærerteam

Pokeruniversitetet blev grundlagt af Tune Seidelin og Theis Kristensen, som begge har en baggrund inden for internetpoker. Tune Seidelin har gennem de sidste seks år spillet sig op i den danske pokerelite, hvor han gennem længere tid spillede nettets højeste spil.

Nu har han skruet ned for pokercharmen for at hellige sig forskellige projekter som Pokeruniversitet.

Theis Kristensen har aldrig spillet de højeste spil, men til gengæld er han en haj til pokersoftware som Pokertracker, der hjælper med at holde styr på modstanderne ved bordet.

Løbende har Pokeruniversitetet udvidet lærerstaben, så den nu rummer specialister inden for turneringer, sit & go og heads up. Blandt de tilknyttede undervisere er turneringseksperten Rasmus 'Jungleras' Nielsen, der var tæt på at vinde et af de prestigefyldte armbånd ved sommerens World Series of Poker i Las Vegas.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere