Velkommen til Pokeruniversitetet

Nu har du mulighed for at blive bedre til poker med ekstrabladet.dk, som starter et samarbejde med Pokeruniversitetet, der underviser i pokerspillets finesser

Tune Seidelin optager en undervisningsvideo, der måske kan gøre dig bedre til poker. (Foto: ekstrabladet.dk)
Tune Seidelin optager en undervisningsvideo, der måske kan gøre dig bedre til poker. (Foto: ekstrabladet.dk)

På pokeruniversitetet er det professionelle spillere, der står bag katederet. De underviser i deres spidskompetencer i via filmklip, som universitetets medlemmer frit kan se.

Nu får ekstrabladet.dk's læsere mulighed for at stikke deres pokernæser ned i udvalgte undervisningsvideoer, som vil blive publiseret hver fredag på ekstrabladet.dk.

Den første film handler om den vigtige del af pokerspillet, som foregår inden floppet bliver lagt på bordet.

Det er cashgame-specialisten Tune Seidelin, der præsenterer preflop-spillet, som er en essentiel del af at præstere ved den virtuelle filt.

Professionelt lærerteam

Pokeruniversitetet blev grundlagt af Tune Seidelin og Theis Kristensen, som begge har en baggrund inden for internetpoker. Tune Seidelin har gennem de sidste seks år spillet sig op i den danske pokerelite, hvor han gennem længere tid spillede nettets højeste spil.

Nu har han skruet ned for pokercharmen for at hellige sig forskellige projekter som Pokeruniversitet.

Theis Kristensen har aldrig spillet de højeste spil, men til gengæld er han en haj til pokersoftware som Pokertracker, der hjælper med at holde styr på modstanderne ved bordet.

Løbende har Pokeruniversitetet udvidet lærerstaben, så den nu rummer specialister inden for turneringer, sit & go og heads up. Blandt de tilknyttede undervisere er turneringseksperten Rasmus 'Jungleras' Nielsen, der var tæt på at vinde et af de prestigefyldte armbånd ved sommerens World Series of Poker i Las Vegas.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere