Peters jul

Danske Peter Eastgate er nu mangemillionær og konge af pokersporten efter at han gjorde rent bord i finalen i World Series of Poker og scorede 53 millioner kroner

Peter Eastgate har netop vundet 9 millioner dollar. (Foto: AP)
Peter Eastgate har netop vundet 9 millioner dollar. (Foto: AP)

LAS VEGAS (ekstrabladet.dk): Peter Eastgate går en sød juletid i møde. Som verdensmester i poker og mangemillionær. Klokken 11.41 kaldte han Ivan Demidov, vendte en straight og kunne derefter lade hylde i retmæssige klapsalver. Og modtage 9,1 millioner dollars for sin ulejlighed for at møde op i Las Vegas.

Begyndelsen af finalen udviklede sig ellers uheldigt for den unge dansker. Russiske Demidov var i teten, og han åd af danskerens stack, men cirka halvvejs gennem det tre timer lange finalebord, vendte lykken. Eastgate angreb, angreb og angreb. Og pressede Ivan helt i bund.

Efterfølgende brugte Isser en enkelt sætning til at beskrive følelsen:

- Det er helt fantastisk.

Og fortsatte:

- Tak fordi I kom. Det betød meget for mig. Jeg synes, at finalen i år har været helt fantastisk... ikke mindst fordi jeg vandt, kom det med et skælmsk smil.

Og så brød latteren ud.

Stolt
- Det var en hård kamp mod Ivan. Vi var de to bedste hele vejen gennem finalebordet, og jeg er sikker på, at han kommer igen på et senere tidspunkt.

Og så kunne Isser ikke holde masken længere.

Et stort grin flækkede fjæset:

- Jeg er så stolt lige nu.

Og så klappede publikum. Også i den grad.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere