Eastgate giver den gas

Danskeren har vundet to puljer siden den sidste pause, og han ligger stadig i toppen af feltet, der er nede på syv mand

Peter Eastgate ligger lunt i svinget på den grønne filt, hvor der nu er seks mand tilbage i kampen om verdensmesterskabet i poker. (Foto: Benjamin Kürstein)
Peter Eastgate ligger lunt i svinget på den grønne filt, hvor der nu er seks mand tilbage i kampen om verdensmesterskabet i poker. (Foto: Benjamin Kürstein)

Peter Eastgate lever fortsat i kampen om at stå øverst på skamlen som vinder af World Series of Poker.

Finalebordet startede fantastisk for Eastgate, der stort set fik fik lov til at stjæle blinds, som han ville. Og de få gange folk turde kalde hans preflopraises, tog han potten ned på floppet.

Det aggressive spil fik hurtigt Eastgate op i rækkerne, og han lå nummer to efter kort tid.

Desværre pressed Ylon Schwartz kort efter Eastgate til et smide en hånd, han havde invisteret nogle millioner i. Det sendte danskeren ned på tredjepladsen, hvor han stort set har ligget siden.

Amerikansk deroute

Craig Marquis blev den første, der måtte tage de tunge skridt væk fra finalebordet, da hans tre syvere bliver slået af en runner-runner straight.

Kort tid efter fulgte Kelly Kim, som havde været shortstacked hele aftenen, Marquis væk fra bordet.

Pludselig var der syv tilbage, hvilket ifølge Eastgates pokerven Jesper 'Kipster' Hougaard passer godt til Peter Eastgates aggressive spillestil.

Og det skulle vise sig at være sandt.

Eastgate rykker

Inden der opstår en dansk pokertornado dobler flere spillere op, men Peter Eastgate og chipleaderen Demidov holder sig ud af de helt store hænder.

Det ændrer sig derimod, da Peter Eastgate kalder Chino Rheems all in med AQ. Rheem har dog AK, og Eastgate må trække på sit dametække for at sende Chino Rheem ud af turneringen som nummer syv.

Der er seks spillere tilbage, og Peter Eastgate ligger nummer to efter Demidov.

Liveblog

ekstrabladet.dk trækker nu stikket ud et par timer, men der er god mulighed for at følge slagets gang på www.pokernews.com.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere