Wrang: - Pengene betyder en del

Fremtidsplanerne byder på en større lejlighed og flere store pokerturneringer for Danmarks seneste vinder på European Poker Tour

Hvordan fejrer man en gevinst på 4,8 millioner kroner og et stykke dansk pokerhistorie efter at være den tredje dansker i træk til at vinde på European Poker? For Jannick Wrang var der ikke så meget diskussion. Man går i seng!

Efter 14 timer ved finalebordet og lidt praktiske gøremål efter triumfen til EPT Campione var klokken 7.30, før han nåede sit hotelværelse, og på det tidspunkt er det også begrænset, hvor meget der er gang i den i den italienske enklave inde i Schweiz.

- Det skal i stedet fejres over de næste måneder, siger Jannick Wrang.

Læs også:

Se også: Jannick skrev pokerhistorie til 4,8 mio.

Først og fremmest skal han sammen med sin kæreste ud at finde en ny lejlighed, og så skader ekstra 4,8 millioner på bogen jo ikke.

For Jannick Wrang er finalebordet og sejren i Campione kulminationen på snart otte år med turneringer rundt omkring i verden, uden den helt store gevinst har været der. Så titlen er rar, og det er de mange kontanter, som følger med den, også.

- Pengene betyder en del. Mest psykisk fordi jeg ikke har tjent så meget det sidste halvandet år. Jeg har været på en del rejser, en 12-14 stykker, så det er ikke et tilfældigt skud. Det er dejligt, at der endelig kommer nogle penge tilbage efter alt det arbejde, siger Jannick Wrang.

Store rejseudgifter

Hjemme foran computeren spiller den 31-årige fynbo foruden turneringer også Pot-limit Omaha-cashgames. Han har altid sat en ære i og været god til at kvalificere sig til store turneringer. Pakken til Campione kom efter en sejr i en $109 plus rebuys satellit på PokerStars. Alligevel lægger han ikke skjul på, at hovedturneringer på blandt andet European Poker Tour har været en dyr fornøjelse.

- Nu har jeg klaret mig ganske o.k. i sideturneringer, men i hovedturneringerne har jeg nok været en million kroner nede. 300-400.000 kroner af dem har bare været fly og hotel.

- Det lyder dumt, når man lige har vundet 4,8 millioner, men det kan være ekstremt trættende. Også selv om jeg har haft nogle mindre cashes indimellem. Jeg har måske haft 30-40 ture, hvor jeg er kommet halvmuggen hjem, men den her ene opvejer det hele. Det kræver en særlig psyke. Bare heldigt at når jeg endelig rammer det finalebord, så renser jeg det også af, siger han.

Læs også:

Se også: Wrang glippede finalebordetSe også: Wrang: Endelig min tur

Før Campione var Jannick Wrangs bedste resultat i en EPT-hovedturnering en 16. plads i London for to år siden. Til gengæld havde han vundet to EPT-sideturneringer. Men hvorfor kom det længe ventede finalebord lige nu?

- Selvfølgelig har jeg været heldig, det skal man være. Men rent pokermæssigt har jeg eksempelvis hele tiden fokuseret på, hvem man skal vinde chips fra, og hvem man ikke skal spille imod.

- Og så har jeg denne gang hele tiden regnet potten nøjagtig ud. Når andre så better præcist halv pot, så ved man også, hvem der holder øje, og hvem der ikke gør. Det giver små tells, når man sidder i mange timer mod syv gode spillere.

- Endelig var jeg heller ikke uheldig i de store potter. F.eks. med den QQ mod AQ, som skal holde hjem, siger Jannick Wrang med henvisning til den hånd på finalebordet mod tyske Mario Nagel, som gjorde ham til chipleader.

Næste stop Wien

Allerede om halvanden uge er der afgang igen - denne gang til WPT-turnering i Wien. Herefter er EPT Berlin næste mål, hvor Wrang pludselig er del af den gruppe, der prøver at blive den første til at vinde to EPT'er. Så hvornår kommer sejr nummer to?

- Nu tog det virkelig lang tid at ramme det første store finalebord. Men specielt på førstedagene, hvor man bare skal prøve at få doblet eller triplet og ellers passe på sin stack, har jeg følt mig bedre spillende end for et par år siden.

Læs også:

Se også: Dansk haj i toppen af rangliste

- Når der er 30-40 spillere tilbage skal man også have kortene, ligesom det er vigtigt at trække de rigtige borde. Dem var jeg også heldig med dem i denne turnering. Forhåbentlig rammer jeg et stort finalebord igen inden for et par år, men jeg er indstillet på, at der kan gå lang tid.

Selv med de ekstra millioner i banken er det fortsat planen for Jannick Wrang at leve op til sit gamle kælenavn 'satellitkongen'. Han vil fortsat prøve at kvalificere sig til de turneringer, han gerne vil spille.

DANSKE VINDERE PÅ EUROPEAN POKER TOUR

2006 EPT København

Vinder: Mads Andersen

Førstepræmie: €341.427

Dansker vandt pokerfinale og 2,5 mio.

2007 EPT Warsaw Open

Vinder: Peter 'Zupp' Jepsen

Førstepræmie: €325.633

Fra Polen med 2,4 mio. på lommen

2007 EPT Barcelona Open

Vinder: Sander Lylloff

Førstepræmie: €1.170.700

Sander løb med otte millioner

2010 EPT Snowfest

Vinder: Allan 'Sifosis' Bække

Førstepræmie: €445.000

Bække snuppede millionerne

2012 EPT København

Vinder: Mickey 'mement_mori' Petersen

Førstepræmie: €338.000

Mickey scorede 2,5 millioner kr.

2012 EPT Madrid

Vinder: Frederik Brink Jensen

Førstepræmie: €495.000

Dansk triumf til 3,7 millioner kroner

2012 EPT Campione

Vinder: Jannick Wrang

Førstepræmie: €640.000

Jannick skrev pokerhistorie til 4,8 mio.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere