Tiger dyster mod pokerlegender

Spil poker (og golf hvis du er heldig) mod Tiger for 10.000 dollar

Phil Hellmuth er naturligvis også på plads til turneringen. (Foto: Jakob Jørgensen)
Phil Hellmuth er naturligvis også på plads til turneringen. (Foto: Jakob Jørgensen)

Tiger Woods er glad for Las Vegas!

Det er vist ingen hemmelighed, hvis man har fulgt en smule med i hans udenomægteskabelige aktiviter. Her hyggede golfstjernen sig i selskab med kvinder af flosset moral efter amerikansk stand for slet ikke at nævne basket-stjernen Michael Jordan, som efterfølgende blev beskyldt for at have ledt Tiger ned af syndens sti.

I denne weekend er Tiger Woods tilbage i Nevadas ørken, og det er ikke for at spille golf.

Derimod er han vært ved en velgørenhedsturnering i poker til fordel for sin egen Tiger Woods Foundation.

Turneringen spilles på Mandalay Bay, og pokerlegenden Doyle Brunson har meldt sin ankomst. Det samme har den notoriske linselus Phil Hellmuth Jr., som naturligvis allerede har twettet om, at han skal spille poker med Tiger.

Læs også:

Se også: Golfstjernens passion for poker

Blandt de forskellige præmier til Tiger Woods' pokeraften er en foursome med stjernen selv, en putting-lektion og deltagelse ved en PGA Tour Pro-am.

Prisen for deltagelse i turneringen er $10.000, men så får man også cocktails og hors d'oeuvres en time før, kortene er i luften.

Glade for golf

Pokerspillere er kendt for deres hang til golf og store væddemål på golfbanen. Gamle pokerlegender har tidligere joket med, at de spillede om større end de professionelle golfspillere (her taler vi om en del år tilbage i tiden).

Den professionelle golfspiller Rocco Mediate har ligefrem udtalt, at hvis han skulle have en person til at putte for sit liv, så ville han vælge den professionelle gambler, pokerspiller og golfhustler Dewey Tomko ...

1 af 3 Tiger Woods er i denne weekend vært ved en pokerturnering til fordel for velgørenhed i Las Vegas. Her præsenterer han bandet 'Tiger Jam' ved en lignende event sidste år. (Foto: AP/Julie Jacobson)
2 af 3 Doyle Brunson er en af de pokerspillere - og tidligere meget ivrige golfspiller - som spiller med. (Foto: AP/Eric Jamison)
3 af 3 Phil Hellmuth er naturligvis også på plads til turneringen. (Foto: Jakob Jørgensen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere