Spil squash mod Gus

Den danske pokerspiller åbner squashklub sammen med den forsvarende DM-mester

Gus Hansen åbner i weekenden sit eget squashcenter sammen med kammeraten og den forsvarende danske squashmester Morten Wiegandt Sørensen. (Foto: Squashlife.dk)
Gus Hansen åbner i weekenden sit eget squashcenter sammen med kammeraten og den forsvarende danske squashmester Morten Wiegandt Sørensen. (Foto: Squashlife.dk)

Udover et langvarigt kærlighedsforhold til stort set alle spil, som involverer kort og terninger har Danmarks største pokernavn Gustav 'Gus' Hansen også været bidt af en ketsjer, siden han var knægt.

I første omgang tennis, siden squash (og blev god til det, da han blev træt af at få tæsk af pokerkollegaen Theo Jørgensen) og de senere år den fulde pakke i racketlon, hvor man foruden tennis og squash også dyster i badminton og bordtennis - senest er paddle tennis også blevet populært blandt danske gamblere.

Gus Hansen har allerede kunnet kalde sig maskot for det danske squashlandshold samt hovedsponsor, og nu føjer han endnu en titel til cv'et.

- Jeg er blevet klubejer, fortæller Gus Hansen.

Se også: Pokerstjerne redder landshold

Sådan da.

Kløvermarkens Tennisklub på Amager i København har i årevis haft squash-baner til rådighed uden rigtig at kunne tiltrække mange medlemmer. Sammen med den regerende danmarksmester Morten Wiegandt Sørensen har Gus Hansen overtaget lejekontrakten og slår sig sammen med Amager Squashklub til det nye City Squash.

- Bottomline, så er Morten og jeg gode kammerater. Vi har talt om at åbne et squashcenter, og nu prøver vi det her i første omgang, siger Gus Hansen.

Den nyetablerede klub holder åbent hus lørdag 15. marts, hvor interesserede blandt andre kan prøve kræfter mod Gus Hansen, DM-vinderen Morten Wiegandt Sørensen og den danske verdensmester i racketlon Jesper Ratzer.

Interesserede må dog forvente, at Gus Hansen gør mere modstand på squashbanen, end han har gjort snart længe på Full Tilts onlineborde.

- Det afhænger lidt af dagsformen. Jeg kan godt spille op mod de ti bedste i Danmark, men jeg kan også tabe til nummer 31. Jeg er i hvert fald god nok til elitedivisionen, hvor jeg har vundet to og tabt fire i denne sæson. Jeg vil nok selv sige, at jeg er i top-25 i Danmark, fortæller den 40-årige danske gambler og ketsjer-entusiast.

Se også: Gus fik smæk af Kenneth Carlsen

Umiddelbart efter lanceringen af klubben regner Gus Hansen med at tage til European Poker Tour i Wien, ligesom han også forventer at være på plads til sæsonfinalen sidst i april på hjemmebanen i Monaco.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere