Mickey scorer årets største onlinetriumf

Vandt $215 Sunday Supersonic til 240.000 kroner

Med en større online-sejr i nat fik Mickey Petersen vendt sit online-downswing i årets første måneder. (Foto: Neil Stoddart)
Med en større online-sejr i nat fik Mickey Petersen vendt sit online-downswing i årets første måneder. (Foto: Neil Stoddart)

Mickey 'mement_mori' kan ikke rigtig tillade sig at brokke sig over starten på pokeråret 2012.

Han har haft succes med sit staking-hold, klarede sig selv igennem ingen cashes til PCA på Bahamas ved at have byttet procenter med Andrew Chen og nok så vigtigt scorede han på Casino Copenhagen pokerkarrierens største triumf og præmiecheck ved at vinde EPT København.

Online har den 22-årige dansker dog langt fra været godt kørende indtil videre i år. Tidligere på året berettede han om et underskud på $20.000 for at årets første to måneder. Masser af dybe runs, men ikke nok af de helt store cashes.

Læs også:

Se også: Tjente 425.000 kr. på stakinghold

Det vendte i nat, da Mickey Petersen på hjemmebanen PokerStars vandt ugens største hyper turbo-turnering, $215 Sunday Supersonic. Det tog under to timer at vinde over 1092 modstandere, men blinds i den turnering stiger også hvert tredje minut.

- Weee, vandt Sunday Supersonic til $42.000. Min største onlinepræmie i år og enden på et langt downswing, skriver Mickey Petersen på Twitter.

I danske kroner gav førstepræmien ca. 240.000.

Læs også:

Se også: Årets største danske pokertriumfSe også: Mickey scorede 2,5 millioner kr.

Finalebordet bød på flere kompetente modstandere. Bl.a. Dylan 'ImaLucSac' Linde samt Søren Konsgaard. De endte hhv. på tredje- og sjettepladsen.

I sagens natur i en hyperturbo-turnering skulle der også lidt skrub til mod slut. På finalebordet lå Mickey Petersen nummer tre ud af otte med en stack på 12 big blinds ...

Næste opgave for Team PokerStars Online-proen og EPT-vinderen er EPT Berlin, hvor den første af to indledende dage går i gang i dag.

1 af 2 Sådan endte Supersonic-turneringen.
2 af 2 Med en større online-sejr i nat fik Mickey Petersen vendt sit online-downswing i årets første måneder. (Foto: Neil Stoddart)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere