Negreanu nærmer sig rekord-sommer

Daniel Negreanu gør status efter karrierens 96. WSOP-cash

Foto: AP
Foto: AP

Den canadiske pokerstjerne Daniel Negreanu har som vanligt sat sig store mål for sommerens World Series of Poker (WSOP) i Las Vegas.

Planen er at blive årets spiller under WSOP, vinde tre guldarmbånd og cashe for minimum halvanden million dollar - og han er villig til at investere en million dollar i buyins.

Arias Super High Roller Bowl til 300.000 dollar blev ingen succes, men selv om selve poker-VM endnu ikke har kastet det første bracelet af sig, har han været godt spillende og dybt flere gange.

To større cashes - inklusiv et i en indledende $100.000-turnering på Aria - har igen sendt Negreanu i toppen af turneringspokerens alltime-pengeliste.

I sin seneste video-blog gør han status efter karrierens 96. WSOP-cash. Eneste bedre i WSOP-historien er Erik Seidel med 101 cashes og Phil Hellmuth med 120.

12 dage inde sommerens VM-serie har Daniel Negreanu spillet otte turneringer og har cashet i halvdelen. Med $272.840 i cashes på Rio og $260.222 i indskud er World Series of Poker indtil videre gået lige op.

Event #9 - $10.000 Omaha hi/lo - var han millimeter fra at vinde, men canadieren tabte heads-up-dysten til highstakes-spilleren Abe Mosseri.

Til gengæld tegner kampen om at blive årets WSOP-spiller allerede nu til at blive afgjort mellem australieren James Obst og Daniel Negreanu.

Canadieren laver daglige blogs på sin YouTube-kanal, som er værd at følge for pokerinteresserede.

Se også: Kærester vinder guld til poker-VM

Se også: Investerer syv millioner i stor poker-sommer

Se også: Fem grunde til at du taber i poker

Se også: Negreanu mindes legendarisk nederlag til Gus

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere