Online-legende fik endelig en sejr

Chris Moorman vandt event #27 og sit første World Series of Poker-armbånd

Endelig scorede turneringsspecialisten Chris Moorman et WSOP-armbånd. Foto: WSOP
Endelig scorede turneringsspecialisten Chris Moorman et WSOP-armbånd. Foto: WSOP

Online har ingen turneringsspiller ifølge Pocketfives' rangliste haft større succes end britiske Chris 'moorman1' Moorman.

Over 14 millioner dollar har han cashet i onlineturneringer, og hele 25 såkaldte Triple Crowns er det blevet til; næste mand på listen har vundet 21 og tredjepladsen 11.

Selv om briten også er en dygtig livespiller havde han indtil denne weekend sit første World Series of Poker-bracelet til gode.

Han var noteret for blandt andet to prominente andenpladser i 2011 - først i en $10.000 6-max turnering i Las Vegas og siden WSOP Europes Main Event.

Endelig kom sejren for Chris Moorman, der toppede et felt 959 spillere i event #27, $3000 NL Hold'em 6-max.

Førstepladsen udløser en lille halv million dollar, så briten er noteret for knap fem millioner dollar i livegevinster - heriblandt en WPT-triumf.

- Det er surrealistisk. Hver gang du vinder live, er det mere ægte. Især fordi meget af min onlinesucces var, mens jeg boede i Storbritannien, og du spillede hele natten og måske vandt en turnering klokken fem eller seks om morgenen, siger Moorman til WSOP.com.

- Jeg ville bare sidde der helt alene, måske tale med nogle venner på Skype, men pengene går ind på din konto. Du ser dem ikke foran dig, ingen fejrer noget. Jeg ved ikke, det er bare en fantastisk følelse, når du vinder live, siger Chris Moorman, som havde en stor flok venner på railen under finalebordet.

I samme turnering blev Morten 'VM' Mortensen nummer syv.

Se også: Dansker tæt på stort poker-resultat i Vegas

Se også: Pokerens største hattrick

Se også: Theo: Når man taber med vilje

Se også: Pokerfænomen udbygger sin egen rekord

Se også: Milliontriumf til onlinefænomen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere