Eastgate: Næste stop Sydney

Den danske ekspokerverdensmester hygger sig med tennis i London, inden han rejser til Australien

I disse dage bliver det ikke til så meget poker for Peter Eastgate, som mere går op i ATP World Tour Finals. (Foto: Neil Stoddart)
I disse dage bliver det ikke til så meget poker for Peter Eastgate, som mere går op i ATP World Tour Finals. (Foto: Neil Stoddart)

Først et lidt forsinket tillykke til Joe Cada som for et par uger siden blev pokerverdensmester og en yngre end af slagsen, end da jeg vandt. Han har allerede vist sig som en mere ivrig repræsentant for pokeren end mig blandt andet ved at optræde i 'Late Show' med David Letterman.

Ok, den mulighed blev jeg ikke tilbudt, men Jay Leno ville gerne have haft mig i studiet, hvilket jeg takkede pænt nej til. Jeg synes, det ville være for akavet.

Turen til Vegas blev i øvrigt min korteste dertil nogensinde. Jeg var der kun i nogle få dage, hvor jeg skulle give nogle interview og sige 'shuffle up and deal' til finalebordet sammen med Doyle Brunson. Eller det vil sige, at Doyle sagde 'shuffle up and deal', og jeg stod ved siden af og smilede pænt.

Var nok lidt heldig

Der var tale om, at jeg igen skulle være med i 'High Stakes Poker', men da det kom til stykket, endte jeg kun med at være 'alternate', hvilket jeg ikke kunne affinde mig med. Jeg gad ikke sidde og kukkelure og håbe på, at en gik hurtigt bust eller meldte afbud i sidste øjeblik.

Derfor var jeg heller ikke i byen, da Darvin Moon og Joe Cada spillede heads up og har i det hele taget svært ved at kloge mig på hans sejr.

Han var nok lidt heldig nogle gange, men når man ikke har siddet ved bordet og fulgt hver eneste hånd, er det ikke lige sådan at forstå dynamikken på bordet. Måske var han en anelse for aggressiv, men jeg er ikke i tvivl om, at Joe Cada er en kompetent spiller, der nok skal fejre nye triumfer.

Tennis-fan for tiden

I disse dage er det heller ikke så meget poker, jeg får spillet, men til gengæld går jeg uhyggelig meget op i tennis. Lige ved siden af, hvor jeg bor i London, spilles der ATP World Tour Finals mellem verdens otte bedste tennisspillere, og nu er jeg jo temmelig glad for at stikke ud på sport, så sidder jeg bænket der til næsten hver kamp.

Jeg kan sige så meget, at jeg vædder stort på dem, det går op og ned, og jeg i skrivende stund har overskud på turneringen, så det er jo ikke så tosset endda!

Næste stop Sydney

På søndag flyver jeg sammen med en kammerat til Australien for at spille APPT Sydney. Jeg var også dernede sidste år, og det er det fedeste sted, min pokerkarriere har bragt mig.

Ikke så meget på grund af selve pokerspillet, men atmosfæren og de folk, der bor i Sydney, er noget helt særligt. De har en virkelig laid back-mentalitet, som jeg godt kan lide, så det skal nok blive sjovt.

Ellers regner jeg bare med at være i London frem til nytår, hvorefter jeg så drager til Bahamas for at spille PokerStars Caribbean Adventure.

Hygge!

Isser

1 af 2 Peter Eastgate (forrest) sammen med Doyle Brunson i forbindelse med finalebordet af WSOP Main Event tidligere i november. (Foto: AP)
2 af 2 I disse dage bliver det ikke til så meget poker for Peter Eastgate, som mere går op i ATP World Tour Finals. (Foto: Neil Stoddart)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere