Actionjunkie eller ny pokerstjerne?

- Hvad er jeres take på Isildur1?

Gus/Theo,

Hvad er jeres take på Isildur1?

Actionjunkie eller ny stjerne på poker-himlen?

Hvornår ser vi jer i heads-up mod ham?

Tak for den go'e brevkasse!

Søren

Yo!

Isildur1.

Der er ikke langt fra genial til sindssyg, og det her er vel endnu en bekræftelse på det. Man skal vel være lettere sindssyg, hvis man lige sætter en million dollar af til at slå verdens formodede bedste multi heads up-internet spiller p.t. - eller dvs indtil sidste uge.

Derudover er der jo en del spørgsmål, der popper op. For det første hvem er gutten, hvor har han skillingerne fra og havde/har han bare galoperende storhedsvanvid, når han sætter sig ned og tror, at han har en edge imod Durrrr under de forudsætninger?

Eller er han bare sindssyg?

Under alle omstændigheder må man bare konstatere at drengen (formoder kraftigt at det en ung gut under 25) kan et eller andet. At jeg så vurderer, at han enten også er sindssyg eller har galoperende storhedsvanvid, når han nu også begynder at udfordre de store drenge i PLO'en og ikke bare holder sig til det, han har KÆMPE succes med er så en anden sag.

En gut udover det sædvanlige

Men det kan jo vise sig, at jeg igen er forkert på den, og han igen gør mine formodninger til skamme. Under alle omstændigheder har vi med et gut at gøre udover det sædvanlige, men også en gut der (hvis du spørger mig) kan være gået stok ragende død for skillinger, inden det her svar overhovedet når at blive lagt på EB's hjemmeside.

For mig er det mest imponerende dog klart, at de overhovedet kan finde ud af at spille SÅ lange sessions på SÅ mange HU-borde.

Et HU bord og et seksmands bord eller tre seksmands borde er f.eks. mit max. Jeg ville blive savet midt over, hvis jeg skulle spille seks HU-borde, hvis jeg da ikke skulle være så heldig at falde om af stress, inden jeg gik stok for skillinger.

Mvh,

Theo

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere