Theo: Farvel til Stars med et par vilde minder

Theo Jørgensen er stoppet som Team Pro hos Pokerstars efter syv år - her er et par af de bedste minder

Efter Amaya Gaming har overtaget Pokerstars er det nu slut med den nordiske trio bestående af Theo Jørgensen, Johnny Lodden og Ville Wahlbeck som teamproer. Foto: Neil Stoddart
Efter Amaya Gaming har overtaget Pokerstars er det nu slut med den nordiske trio bestående af Theo Jørgensen, Johnny Lodden og Ville Wahlbeck som teamproer. Foto: Neil Stoddart

Det var den blog, jeg kom fra …

En smule forsinket, og jeg skulle vel i teorien have haft tid til den en smule før, men det skete altså ikke. Samarbejdet med Pokerstars stoppede 1. januar, fordi Stars valgte at lade være med at tilbyde mig en ny kontrakt.

De har valgt at sadle om og bruge skillingerne på folk som Ronaldo og Neymar - og fred være med det. Jeg kunne allerede se tegningen til, at 2016 blev sidste år som Team Pro for Pokerstars, da de kom ud med deres nye turneringsserie. Her er der blandt andet  turneringer i Macau og Panama.

Jeg vidste godt, at Pokerstars nok ikke ville betale mig det, jeg ville have for at rejse med til de turneringer. Rejsen med dem startede i 2010 og hold da kæft, hvor har det været sjovt.

Første gang, de udnyttede den klausul i kontrakten, der indebærer, at jeg skal stille op til tilfældige ting, var inden, blækket på kontrakten var tørt. De tvang mig sammen med Johnny Lodden og Ville Wahlbeck over til Manchester i en weekend for at se United vs City, drikke fadøl med onlinekvalificerede og spille en mindre pokerturnering.

Så jeg sad på første række, da Rooney saksesparkede den ind over Kompany og Joe Hart. Kan huske, at jeg i flyveren hjem tænkte noget a la ‘Det her med at drikke bajere og se Premier League fodbold, som arbejde kan jeg godt ende med at blive god til.’

Det var også på den tur Lodden den første af mange gange fik mig til at rulle rundt på gulvet af grin. Lodden havde virkelig taget hans arbejde seriøst aftenen før og var nu ikke helt på toppen næste aften, da vi skulle ud og spille den her 20 punds turnering på et lokalt kasino.

Halvvejs inde i level et går han forbi mig på vej ud til taxaerne, imens han klapper mig på skulderen. ‘See you later Theo.’

Hvorefter jeg hurtigt spurgte hvad der var sket.

‘I played my heart out, but it didnt work. See you later.’

 Det er helt ubeskriveligt, hvor meget lir jeg har fået ud af specielt de to andre nordiske team proer som var Johnny Lodden og Ville Wahlbeck og betragter i dag begge som gode venner.

Både Johnny Lodden og Theo Jørgensen stoppede hos PokerStars med udgangen af 2016. Ville Wahlbeck var da allerede stoppet. Foto: Neil Stoddart
Både Johnny Lodden og Theo Jørgensen stoppede hos PokerStars med udgangen af 2016. Ville Wahlbeck var da allerede stoppet. Foto: Neil Stoddart
 

Ville er dog i en liga for sig selv. Hvis du f.eks. ikke har mindst to timer, må du aldrig nogensinde skrive en sms til ham.

Gutten er også helt ligeglad med, om du svarer eller ej. Bare han kan se, at du har læst beskeden er rigeligt til ham. Så fortsætter han. Faktisk tror jeg, han syntes, det er federe, han ikke bliver forstyrret, når han har gang i en stil på WhatsApp’en.

Hvis en psykolog fik fat i vores WhatsApp-korrespondance ville han blive indlagt med det samme. Her er et eksempel, hvor vi tidligere har snakket om, hvor ringe han er til sportsbetting, og priserne ALTID går imod ham i nanosekundet, efter han har stukket ud. Lidt senere brænder Ronaldo så en chance, hvorefter jeg modtager 17 beskeder inden for fem min.

 

Det har været nogle superfede år. Specielt da far og søn ejede biksen. Samtlige ansatte, jeg har haft noget med at gøre, har været super profesionelle, og specielt de nordiske country managers føler jeg, Pokerstars har været heldige med.

Så tak til J, T og J for deres måde at styre biksen på og fedt samarbejde. Efter Amaya kom ind som nye ejere har der nok været en profit-optimering, som jeg ikke syntes har været helt uden omkostninger, hvilket så også betyder, at afslutningen af samarbejdet generer mig mindre.

Hakker stadig i livepokeren
Min hverdag kommer til at ændre sig meget lidt. Jeg tager stadig kun ud til steder, hvor jeg kan bankoverføre skillingerne frem og tilbage. Lige p.t. sidder jeg i Seefeld. En lille bjergflække i Østrig, hvor der hele ugen er poker.

Ca. 12 timers poker om dagen og desværre i røgfyldte lokaler, men heldigvis syntes jeg stadig, det er pissesjovt. Ellers var jeg nok også stoppet. Er allerede blevet bluffet ud af en €30k pot og bluffet en €50k pot hjem, så mærker stadig jeg lever, hvilket jo er fedt.

Se også: Theo: Røg i finske kløer til seriøs drukpoker

Se også: Theo og kongen af playmoney

Se også: Smed $40.000 på Pai Gow ...

Se også: Møder du altid de samme spillere?

Se også: Theo bryder med Pokerstars

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste

Skærm

Hent flere